• Новинка
6 Цвята/Комплект за Вино Червило Matte Трайна Водоустойчива Червило Набор от Гланц За устни,Вино Течна Червило, Матово Червило Капачка на Бутилка Вино, Блясък За Устни
zoom_in

6 Цвята/Комплект за Вино Червило Matte Трайна Водоустойчива Червило Набор от Гланц За устни,Вино Течна Червило, Матово

BGN 3.03

Продукти
check Налично за поръчка

ПРЕКРАСЕН 6 цвята : Уникален дизайн на опаковки извън сладка форма на бутилка вино, 6 цвята червило на разположение.ПОДАРЪК ЛЮБОВНИК : Особено за любителите на виното и грим.Направи вино за вдъхновение и в центъра на серия грим.ДЪЛГОТРАЕН И водоустойчив : продължава в рамките на няколко часа, може да се пие и яде с малко триене.СУПЕР ПИГМЕНТИРОВАННЫЙ : Много пигментированный и наистина оцветени, той изсъхва много бързо и добре се пази и досега.Моля, обърнете внимание : Тя е здрава, и ще имат нужда от няколко ексфолианти с вашия препарат за почистване, за да го изтриете, или използване на средство за отстраняване на грим или зехтин за премахване на гланц за устни, ще бъде лесно.Характеристики : Моля, обърнете внимание : други аксесоари не са включени. 100% абсолютно ново качество Спецификация : 7 г Приложимо тип кожа : всички типове кожа Цвят : RD01, RD02, RD03, OR01, CR01, PK01 Характеристики : 1. Преносим, здрав, компактен, лесен за употреба 2. Червено вино за устни, дълготрайни развитието на цветовете не избледняват в кратък период от време.Средство за отстраняване на грим и почистващо средство за лице могат да се облекчи цвят, но в рамките на 24 часа той ще бъде подобен на версия ефект на татуировката, ви дава красив цвят на устните, който не выцветет! 3. Дълбоко се захранва със същата устойчивост, че и татуировка, свеж цвят, а устните сияят и пламти!Коментар : 1. Допускане за ръчно измерване е 2-5 г. Моля, не обръщай внимание на техните заместители. 2. Поради разликата на различните монитори снимка може да не отговаря на действителната цвят на продукта.В пакета е включено : 1/6*Бутилка алкохол петно за устни.

Applicable skin type:
all skin types
Color:
RD01, RD02, RD03, OR01, CR01, PK01
Features:
1. Portable, durable, space saving, easy to use :
2. Red wine lip stain, long-lasting color development, does not fade in a short time. Makeup remover and facial cleanser can lighten the color, but within 24 hours, she will be like a tattoo effect version, giving you a beautiful lip color that will not fade! :
3. Deeply nourished with the same staying power as a tattoo, the color is fresh, and the lips are glowing and radiant! :
Comment:
1. Manual measurement tolerance is 2-5g. Please don't mind your substitutes. :
2. Due to the difference of different monitors, the picture may not match the actual color of the product. thank you very much! :
Package Included:
1/6*Liquor bottle lip stain :

Те също купуват с този продукт..