• Новинка
Играчки За Птици, Папагали, Люлки, Играчки Стълбище Щанд Памучен Въже Клетка За Птици, Окачени Дъвчене Кусачие Играчки за Малки Папагали Conures Love Birds
zoom_in

Играчки За Птици, Папагали, Люлки, Играчки Стълбище Щанд Памучен Въже Клетка За Птици, Окачени Дъвчене Кусачие Играчки

BGN 15.20

Продукти
check Налично за поръчка

¡_BOS_Fun toys¡¿Интересна играчка, която осигурява място за почивка и игри, игри за птици и папагали. ¡_BOS_Fun toys¡¿Интересна играчка, която осигурява място за почивка и игри, игри за птици и папагали. ¡_BOS_Fun toys¡¿Интересна играчка, която осигурява място за почивка и игри, игри за птици и папагали. ¡_BOS_Fun toys¡¿Интересна играчка, която осигурява място за почивка и игри, игри за птици и папагали. ¡_ВОЅ_Простое движението на птиците¡¿Може да допринесе за физически упражнения, и помага да развият умения за координация и баланс на птиците. ¡дълъг живот¡¿Вътре се използва стоманена тел, а отвън обмотана памучна връв. ¡_BOS_ Заострите клюн _BOS_ Намаляване на налягането на птици, заострите клюн и избягвайте да клюна е твърде дълъг и се отразяваше на храна. ¡_BOS_ Лесна инсталация¡¿Снабден с кука, който може да свържете към птичьему курятнику за обзавеждане на инсталацията.Спецификация : Тип елемент : Птица Люлка играчка Материал : Памук Въже+Желязна тел Тегло : Approx. 126g / 4.4 oz Триъгълна част от Размера : Approx. 20x20x1.5cm / 7.9x7.9x0.6in Височина : прибл. 35 см / 13.8 in Използване на продукта : Птица люлка може да намали стреса, на птиците и да ги предпази от страдащи от депресия Осъществяване списък : 1 х птица люлка играчка Забележка : 1. Моля, позволете 01 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Item Type:
Bird Swing Toy
Material:
Cotton Rope+Iron Wire
Weight:
Approx. 126g / 4.4oz
Triangular Part Size:
Approx. 20x20x1.5cm / 7.9x7.9x0.6in
Height:
Approx. 35cm / 13.8in
Product Use:
Bird swing can reduce the stress of birds and prevent them from suffering from depression
Package List:
1 x Bird Swing Toy :
Note:
1. Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..