• Новинка
Medpride Стерилни тъкани самозалепващи превръзки [100 грама]- Превръзки за първа помощ, Покрити с противоалергичен лепило и незалепващо пълнеж-Латексно - Гумени Превръз?
zoom_in

Medpride Стерилни тъкани самозалепващи превръзки [100 грама]- Превръзки за първа помощ, Покрити с противоалергичен лепило

BGN 69.12

Продукти
check Налично за поръчка

ЗАЩИТЕТЕ ВСЯКА МАЛКА РАНА ТОЧНО НА МЯСТО : Покрийте всяка ранена част от тялото, най-ефективни плат клейкими бинтове Medpride, които могат да защити засегнатата област от мръсотия и микроби и да вземе влагата, помагайки му да се излекува по-лесно и по-бързо.Нашата гъвкава превръзки-чудесен начин да се спре кървенето и да се предотврати замърсяването на разкъсани на кожата-са идеални за малки порязвания, драскотини, изгаряния, мехури и много други!.ХИПОАЛЕРГИЧЕН ЛЕПИЛО - ЛАТЕКС x 3. · 100 граф - 1 x 3. · 50 графиката - 2 x 4,5. Medpride – опит и качество, на които можете да се доверите.Тук, в Medpride, нашата цел е да ви предоставя голямо разнообразие от висококачествени еднократна употреба медицински изделия, които са внимателно проектирани за висока производителност, да се надвишава при този стандарти за контрол на качеството.Стремежът към постоянству и качество, ние сме тук, за да отговори на нуждите и желанията на нашите клиенти, винаги ги поставя на първо място.

Те също купуват с този продукт..