• Новинка
TIANNIUKE Samsung S20 FE 5G Калъф (2020 Г.), Galaxy S20 FE Портфейл Калъф, Естествена Кожа Магнитна Капачка Поставка RFID Lock Слот За карти с Капак TPU е Съвместим с Samsung Galaxy S20 FE (кафе)
zoom_in

TIANNIUKE Samsung S20 FE 5G Калъф (2020 Г.), Galaxy S20 FE Портфейл Калъф, Естествена Кожа Магнитна Капачка Поставка RFID

BGN 15.96

Продукти
check Налично за поръчка

1、【Samsung Galaxy S20 FE】е СЪВМЕСТИМ само С устройства на Samsung Galaxy S20 FE 6.5", НЕ е подходящ [Galaxy S20 6.2"]. 2、【Естествена кожа】 Този кожен калъф Galaxy S20 FE е изработена от висококачествена естествена телешка кожа и вътрешната страна на капака TPU, която предпазва вашия телефон от вдлъбнатини, драскотини или друг ежедневно износване, поддържа телефона си в безопасност и комфорт. 3、【RFID Заключване】 Скенер RFID може лесно да прочете информацията за карти вграден RFID чип, без да докосвате.Тази чанта-портфейл Samsung S20 FE е разработен с помощта на технологии за радиочестотна идентификация-скрининг за защита на информацията за вашите карти от кражба с помощта на блокирующего материал. 4、【Многофункционален дизайн】Този портфейл калъф за телефон е проектиран с джоб за пари и 3 слота за карти за съхранение на визитки, лични карти и някои пари в брой и т.н. Функция на каботажните осигурява идеален зрителен ъгъл, за да видите, като ви помага да се освободи ръката си по време на гледане на видео.Магнитна закопчалка държи здраво всичките си ценни вещи в джоба за телефон.Лесен достъп до всички бутони, камера, колонки и конектори. 5、【Пълна защита】 Гъвкав TPU вътрешен, не е лесно да се счупят и по-ефективно за намаляване на щети, причинени от случайни падането на телефона, а също и лесна за инсталиране и демонтирането.Пълна дизайн на капака осигурява максимална защита на вашия телефон от прах, мръсотия, надраскване, удари и падане.

Те също купуват с този продукт..