• Новинка
Genhao за Еднократна употреба за Ръчно Пране и Почистване на Snjiaheim Хартиена Сапун Таблетки е Подходящ за къмпинг и Туризъм Пътуване Ръчно Пране Почистване на Мини Таб?
zoom_in

Genhao за Еднократна употреба за Ръчно Пране и Почистване на Snjiaheim Хартиена Сапун Таблетки е Подходящ за къмпинг и

BGN 45.38

Продукти
check Налично за поръчка

【Лесно да носите със себе си】 : Хартия, сапун с малък размер, и Snjiaheim лесно да носите със себе си.Малко парче хартия сапун може да мият ръцете си, а вода може да се разтвори напълно.Това е вашият добър партньор за здравето и прибиране на реколтата. 【Високо качество】 : Преносими хартиени сапунени хапчета Snjiaheim са изработени от висококачествени екологично чисти материали и чисти натурални растителни екстракти.Сапунени хапчета са безопасни и нямат странични ефекти, дълбоко почистване и ежедневна грижа се грижи. 【Сладки Мини дизайн】 : Красива пластмасова кутия за съхранение, сладък цвят на Snjiaheim.Сапунени люспи се превръщат в люспи, които са удобни и издръжливи.Лек и портативен, той е много подходящ за пътуване и разходки. 【asy to use】 : Тази таблетка сапун заменя сапун вода и Snjiaheim се разтвори напълно се разтвори.Поставете едната си ръка върху дланта и избършете я сухи, мокри съответното количество вода за няколко секунди, внимателно вспеньте и изплакнете кожата с чиста вода след измиване на лицето си. 【Различни случаи】 : Таблетки за измиване на ръцете и за почистване са екологично чисти и туристически продукти.Snjiaheim малък по размер и е лек на тегло, така че може да се сложи в джоба и да носят със себе си.Много е подходящ за бизнес пътувания, идеална за пътуване, къмпинг, туризъм, барбекю или всеки активен отдих.Преносима Хартия За Еднократна Употреба Snjiaheim Сапун Конфети Чиста Ръчно Пране Ръчно Пране Баня И Тоалетна Хартия, Сапуни Хапчета Тоалетна Открит Пътуване Къмпинг, Туризъм Характеристики : 1. Можете да използвате сапунена хартия Snjiaheim като обикновен сапун за измиване на ръцете или тялото.Освен това, можете да го използвате за лицето си, за да се отървете от мръсотията.2. Карманное мини-сапун е много подходящ за пътувания, бизнес пътувания, къмпинг, туризъм, барбекю или за всякакви дейности на открито, просто го сложи в една чанта за ежедневна употреба.Спецификация : Име на продукта : Преносим еднократно хартия, сапуни Ѕпјіаһеімматериал : пластиквес : 500g Package съдържа : 1*Преносими сапунени хапчета Ѕпјіаһеіминструкции : 1. Извадете сапунени хлопья2. Малко количество вода мокри сапунени хлопья3. За да разтривайте ръцете и си измийте ръцете с вода, изпълнете следните стъпки : 1. Поради светлинни ефекти, яркостта на дисплея, ръчно измерване и т.н., цвят и размер на снимката може леко да се различават от действителния продукт.

Product Name:
Snjiaheim Portable Disposable Paper Soap
Material:
Plastic
Weight:
500g
Package contains:
1*Snjiaheim portable soap tablets
Instructions:
1. Take out the soap flakes :
2. A small amount of water wets the soap flakes :
3. To rub your hands and wash your hands with water :
Notice:
1. Due to lighting effects, display brightness, manual measurement, etc., the color and size of the photo may be slightly different from the actual product. :

Те също купуват с този продукт..