• Новинка
Бебешко Шише за Вода със Сламка 13 грама От Неръждаема Стомана Двойни Стени, Вакуумни изолирано бутилка за вода, Запечатани Детска Чаша За Деца, откриващата се в Едн?
zoom_in

Бебешко Шише за Вода със Сламка 13 грама От Неръждаема Стомана Двойни Стени, Вакуумни изолирано бутилка за вода, Запечатани

BGN 17.59

Продукти
check Налично за поръчка

♘Уникален дизайн : Операционната система с едно кликване дава възможност за лесно отваряне на нея.Малки детски ръце се управляват лесно с бутилка и се пие с комфорт.Патентована конструкция на пылезащитной капак ви позволява ежедневно да се пие здравословна вода. ♘БУТИЛКА ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА, както И ДВОЙНА СТЕНА са ИЗОЛИРАНИ : околна среда неръждаема стомана има двухслойную дизайн. 100% не съдържа BPA и метални послевкусия.Висококачествени получите многократна бутилка с вакуумна изолация може да се използва като термос, който може охлаждане на напитки в продължение на 24 часа и се загрява до 12 часа. ♘СТЯГАНЕ извърши безопасно, екологично устойчив и стилен начин.Висококачествен материал : Храни от неръждаема стомана 18/8 и бутилка за вода, без BPA,безопасна за вас и вашите деца.Бебешки бутилки за вода със сламка : бутилка с вода 13 грама е удобна за пиене, вашите деца ще направят питейна вода навик.Дръжте топли и студени : Двухстенная изолирано вакуумно бутилка запазва студени напитки ледяными до 24 часа,а топли-топли до 12 часа.Забавно за децата : Цветна и забавна бутилка с вода, която да се хареса на момчетата и момичетата.Подходящ за деца на училище.

Те също купуват с този продукт..