• Новинка
Yeele Коледна Завеса За Душ, Чудесна Лъскава Звезда Червена Топка Зелена Коледна Елха Червен Фон Завеса За Баня С весела Коледа Празнична Завеса Панел за Баня Машинно
zoom_in

Yeele Коледна Завеса За Душ, Чудесна Лъскава Звезда Червена Топка Зелена Коледна Елха Червен Фон Завеса За Баня С весела

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

Премиальное качество : Нашите стилна завеса за душ е изработена от висококачествен полиестерен плат, добра пропускливост на въздуха, не е деформиран лесно, кърпа точно и здрава е, не се втвърдява, безопасно и безвкусна, добра температурна устойчивост за дълъг период на употреба. се чувства отлично.От по-меки на допир, толкова по-добре покривка, на завесите има талк, тя е предназначена за защита на току-що отпечатани с мастило.Можете да го миете директно.Може да се появи малка бяла пяна и натрупвания на частици, които са нормални явления, така че, моля, не се разбират и не се притеснявайте.модерен интериор : Тази завеса за душ с уникален дизайн, добър избор за даване на банята чист вид.Модел ярък и здрав, ще донесе на поп-цвят във вашите бани, къщи, апартаменти, етажната собственост, кемпера, стая в общежитие и т.н. Лесен за почистване : не се притеснявайте за това, как да се грижим за него.Просто махнете отметката халки за завеси и ги сложи в пералнята.температурата на водата е под 31 градуса по Целзий може да се пере, да се мотае си да изсъхне по естествен начин, не се сменят до клетката, за да изсъхне, не се излага на слънце, след душ завеса за душа трябва да се отвори за въздуха разпространяват, не выцветая (выцветая под слънцето).Широко ползи : Стандартния размер за настаняване стандартни ушатов и дъждове, той е широко използван за баня, хотели, завеса врата, завеса на прозореца на банята, завеса дял на стаята, завеса стаите в общежитието, завеса, тоалетна, завеса на автомобила, за да се движат, предпоставки страна, etc.Нежно докосване на природата, богата модели и високо качество на полиестерен плат ръчна изработка-това са подробности, които ще отпусне на вашия домашен декор.Нашата завеса за душа има подсилени горна подгъва, който да гарантира, че завеса никога не ще падне, когато сте под душа.Той е интелигентен избор за дома, у дома Спецификация : Материал : полиестер плат Допълнителен размер : 71x71 инча, 70.9x79.1 инча, 72x74 инча, 72x78 инча, 72x84 инча, 72x96 инча, 70.9x59 инча и т.н.Пране : Да Водоустойчив : Да Пратката включва : 1 х душ завеса за душ с куки Забележка : 1. Завеса за душ посыпана талк на прах, това е защитата на наскоро отпечатани с мастило.Можете да го миете директно.Може да се появи малка бяла пяна и натрупвания на частици, които са нормални явления, така че, моля, не се разбират и не се притеснявайте 2. Моля, да се избягва висока температура, гореща алкални и сажди, поради лошо съпротива плавлению полиестер, дупки са се образували при сблъсък със сажди, искри и т.н. 3. Поради ръчно измерване, моля, моля, позволете 1-2 см несъответствие.Детайли за обслужване Благодаря за поръчка.Ние приемаме всеки модел и размер по поръчка.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно и ще ви дадем задоволителен отговор.

Material:
Polyester Fabric
Optional Size:
71x71 inches, 70.9x79.1inches, 72x74inches, 72x78inches, 72x84inches, 72x96inches, 70.9x59inches etc.
Wash:
Yes
Waterproof:
Yes
Package Included:
1 x Shower curtain with hooks :
Note:
1. The shower curtain is sprinkled with talcum powder, it is to protect the newly printed ink. It can be cleaned directly. Slight white foam and particle deposits may appear, which are normal phenomena, so please understand and don't worry :
2. Please avoid high temperature, hot alkali and soot, Due to poor melting resistance of polyester, holes have been formed when encountering soot, sparks, etc. :
3. Due to manual measurement, please kindly allow 1-2 cm discrepancy. :
Service Details :
Thanks for ordering. We accept any pattern and size of custom.If you have any questions, Please feel free to contact us. We will try our best and give you a satisfactory answer. :

Те също купуват с този продукт..