• Новинка
LIGUOYI 2 бр. Инвалидна Количка за Предните Колела в Колела 6 7 8 Твърди Колела 5/16 (8 мм) на Лагера, Подмяна на Колела Тишина,против износване и Нескользящие Лесно Превърта?
zoom_in

LIGUOYI 2 бр. Инвалидна Количка за Предните Колела в Колела 6 7 8 Твърди Колела 5/16 (8 мм) на Лагера, Подмяна на Колела

BGN 37.72

Продукти
check Налично за поръчка

_BOS_ Здрав материал : изработен е от гума с висока твърдост, ABS колело, силна носеща способност, не е лесно за носене и дълго време на употреба. _BOS_ Вътрешен диаметър, носещи центъра на колелото е 8 мм/0,3 инча, дължина на пръта, като е 75 мм/3 инча и диаметър 15 17 19 см (6 7 8 инча), можете да изберете. Особености : компактен, здрав, амортизирующий и нескользящий.Добра надеждност, малък размер, ниско тегло, красив външен вид, лесно се търкаля по всяко земята, спестяване на усилия. Лесна инсталация : оборудван с винтове, лесно се обработва и се заменя.Това е алтернатива на инвалидни колички, ходункам, колички или други предмети с колела. ★ Удовлетворенное обслужване на клиенти : Моля, потвърдете, размер на колелата и винтовете, преди да купите.Ако имате някакви въпроси, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Това ергономичната колелото е изработено от твърд, гумен материал, нескользящего, износостойкого, 8 мм/0,3-инчов централен лагер може да се търкаля тихо и плавно, дори и възрастните хора могат лесно да кликват и могат лесно да се търкаля по всякаква земята .Пакетът включва : 2 / видът на предните колела инвалидна коляски2 винт Размер : Диаметр6 инча : 15x5 см7 инча : 17x5 см8 инча : 19x5 см Разстояние на отворите : 0,3 инча (8 mm)Цвят : черен, сив● Приложими сценарии : Използва се за смяна на главината на колелото инвалидни колички, колички за голф, ходунков, медицински превозни средства, както и детски колички.● Не забравяйте да погледнете преди да си купите (как правилно да изберете размер) : 1. Измерва се диаметърът на колелото.2. Измерете разстоянието от двете страни на колелото или разстоянието от вътрешната страна на предната вилици.3.Уверете се, че разстоянието между дупките на предното колело е 0,8 виж★ Гаранция за качество : поради разлика в осветлението или на всеки монитор продукт ще има разлика в цвят; моля потвърдете размер на колелата и винтовете, преди да купите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Те също купуват с този продукт..