• Новинка
PrettyAimee Dual End Professional Lip Brush Concealer Brushes Retractable Lipstick Foundation Makeup Brush Tool Апликатори Комплект За Жени и Момичета (розов)
zoom_in

PrettyAimee Dual End Professional Lip Brush Concealer Brushes Retractable Lipstick Foundation Makeup Brush Tool Апликатори

BGN 7.19

Продукти
check Налично за поръчка

【Плъзгаща се конструкция】най-Добрият начин за защита на глави четки, дълъг експлоатационен живот.Може да се избегне лепкава прах или други замърсявания. 【Give yourself a грим】Тази елегантна четка с леко заострени върха, която позволява лесно смахивать цвят и блясък "вътре линии". Гладка четка, предназначена за нанасяне на цвета на устните и блясък. 【Материал】Изискан процеса на производство, високо качество и дълготрайност.Изработен е от синтетичен косъм,но мек и естествен.Четка също е добра комбинация от твърда и в същото време гъвкава форма.Червило пада лесно и гладко. 【Най-добрият подарък за 】Е перфектен размер и форма за по-удобно съхранение на вашия косметичке, джоба, чантата или портфейла и лесен за използване.Най-добрият подарък за приятелка,майка си,жена си и приятелите си. 【Забележка】Лесно да носите със себе си.Можете да поставите четка за устни в джоба,портфейла или чантата си и лесно да използвате.Четка за устни,използвана за първи път,глава на четка е труден, не може да се използва директно.Моля,свалете главата на четката в чиста вода, и глава на четка ще стане по-мека и естествена.Тази елегантна четка с леко заострени върха, която позволява лесно смахивать цвят и блясък "вътре линии". Гладка четка е предназначена за нанасяне на цвета на устните и блясък.Нанесете цвета на устните, выровняйте и определете контур.Четка за устни,използвана за първи път,глава на четка е труден, не може да се използва директно.Моля,свалете главата на четката в чиста вода, и глава на четка ще стане по-мека и естествена.

Те също купуват с този продукт..