• Новинка
Държач За Ножове Дезинфекция на Кухненски Държач За Ножове Органайзер За Сушене на Чинии Сливная Стойка за Ножове/Вилици/Лъжици/Пръчици За Хранене Поставка За Съх?
zoom_in

Държач За Ножове Дезинфекция на Кухненски Държач За Ножове Органайзер За Сушене на Чинии Сливная Стойка за Ножове/Вилици/Лъжици/Пръчици

BGN 87.47

Продукти
check Налично за поръчка

Здрава и устойчива, антикорозионна, силна удерживающая сила.Този кух органайзер за ножове, предназначени за максимална вентилация бързо да изсъхне на ножове.Мултифункционален кухненски нож за съхранение предотвратява приплъзване и офсет. Прибиращ дренажна тава, плот не е мокра. ?Не избор на тип нож, подходящ за 99% от кухненски ножове, еластична вълна битумен нож, поставяне на ножа плавно, стяга нож плътно. ?Монтиране на окачен лампа без перфорация, готови за употреба, здрав и стабилен. Разделено съхранение да се избегне кръстосано заразяване.Ножове и прибори дезинфекцирани преграда едновременно, спестявайки време и притеснения.Цвят : зелен/бял Размер : 24*25 см материал : пластмасови опаковки, кутии Пакет съдържа : Титуляр стерилизационного на ножа*1 е Изработена от висококачествени материали, текстура, прозрачна, нежна и полиран.Модерни и красиви.стабилни и трайни, мини подложки за краката са монтирани отдолу, за да се подобри стабилността на противоскользящих на краката.

Те също купуват с този продукт..