• Новинка
Лепенки за Очи, HOPEMATE Под Маската За Очите, 24-каратово Злато Eye Treatment Mask, Тъмни Кръгове Гел Подложки, Лечение на Торбички Под Очите, Маска за Очи за Подпухнали Очи, Бръч?
zoom_in

Лепенки за Очи, HOPEMATE Под Маската За Очите, 24-каратово Злато Eye Treatment Mask, Тъмни Кръгове Гел Подложки, Лечение

BGN 26.39

Продукти
check Налично за поръчка

★ 24-каратово ЗЛАТО UNDER EYE MASK - Сред луксозните и престижни продукти за грижа за кожата 24-каратово злато е широко използван съставка.Той забавя изчерпването на колаген, повишава еластичността на кожата, изсветлява цвета на лицето, стимулира клетките, прави кожата еластична, подобрява кръвообращението и предпазва от преждевременно стареене, бръчки, тен и т.н., Златото е злато.Опитайте се да повярвам в невероятни ползи на златния грижа за очите. ★ НАТУРАЛНА хиалуронова киселина осигурява незабавно и продължително хидратиране на кожата около очите; витамин С се смята за един от най-ефективните натурални съставки за грижа за кожата. ★ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ТАМПОНИ ЗА ОЧИ – HOPEMATE eye treatment masks осигуряват цялостна защита за вашите очи, от овлажняване и хидратация на областта под очите, намаляване на тъмните кръгове, подпухналостта и торбички, изглаждат фините линии и бръчките, подобряване на еластичността и гъвкавостта на кожата, за прогонване на вредни токсини и задържане на очите по-ярка и по-млади. ★ 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ПОД ГЛАЗНЫМ ГЕЛ – Донеси повече мокрене и влага на вашите очи.HOPEMATE 14 двойки гел маска за очи може да отговори на месечните си нужди. 30-ДНЕВНА ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ.

Те също купуват с този продукт..