• Новинка
XJJZS Широки Ленти на Възел Тюрбан Превръзка от неопрен За Коса Разтеглив, Аксесоари за Коса, за Жени и Момичета, 7 цвята (цвят : C)
zoom_in

XJJZS Широки Ленти на Възел Тюрбан Превръзка от неопрен За Коса Разтеглив, Аксесоари за Коса, за Жени и Момичета, 7 цвята

BGN 9.59

Продукти
check Налично за поръчка

★Превръзка на главата наистина са меки и гъвкави,ленти за коса са идеални за спорт,йога,джогинг, крак туризъм. ★Подходящ за повечето жени и момичета. ★Нашата зимна сплетен лента за глава е разработена с кабел плета стил и лук възел дизайн, който е класически и никога не остарява. ★Отличен подарък за вашите приятели, семейство или любовник!. ★Тези набит cable възли ленти са подходящи за ежедневно носене и различни случаи, като например облекло партита, коледни партита, церемонии и така нататък.Превръзка на главата наистина са меки и гъвкави,ленти за коса са идеални за спорт,йога,джогинг,разходки,партита,танцьори,абитуриентски бал или просто ежедневието; превръзка на главата си тюрбана не само изглеждат страхотно, но и запазват вашата коса и абсорбират потта!Цвят на продукти може да има една малка разлика на цвят от изображението от списъка,поради различни обективи на фотоапарат и различни условия на осветяване.Моля, изчакайте 1-2 см, разликата в размерите, в съответствие с ръчно измерване.Моля, разберете, че поради разлика в осветлението или компютърните монитори не мога да гарантирам, че снимката и реалния цвят на 100% съвпадат.

Те също купуват с този продукт..