• Новинка
НА Racks 3 Tier Shelving Shelving Units,Multi-Purpose 304 Stainless Steel Small Storage Racks,for Pantry Кухня Livingroom Bathroom Office H90CM (Size : 100x50x90cm)
zoom_in

НА Racks 3 Tier Shelving Shelving Units,Multi-Purpose 304 Stainless Steel Small Storage Racks,for Pantry Кухня Livingroom

BGN 225.30

Продукти
check Налично за поръчка

★Слой може да се регулира : шкаф от неръждаема стомана 304, дъската може да се регулира, обща сума 3 файла, всеки файл може да се регулира 6cm, подходящ за добавяне на детайли с различна височина. ★ Широк спектър на приложение : за кухни, спални, бани, офиси и т.н. Устойчив на ръжда, надраскване и вмятинам за посрещане на дългосрочни нужди за съхранение. ★ Удебелен удебеляване на : сгъсти 42 мм ламиниран паркет от неръждаема стомана, дебели 38 мм диаметър на тръбата, не е лесно да се огъват, като по-мощни, всеки слой носи средно 75 кг. ★ Регулируеми крачета : 2 вида методи за монтаж в долната част на багажник, универсален колелото и основата, за да отговарят на различни нужди, краката може да се регулира, устойчива на плъзгане, против надраскване, за да се справят с неравна повърхност на пътя. ★Обслужване на клиенти : Ако не сте доволни от нашите съхранение на рафт, ние ще ви пълно възстановяване в продължение на 3 месеца.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез информация за купувача. ! ! !Имаме много стилове под рафтовете, те са стабилни и издръжливи, и винаги са били добре приети.Вие няма да сгрешите, ако изберете нас.Име на продукта : 304 неръждаема стомана rack Product модел : CT06-09 Layer натоварване : средно натоварване 75 KG в layer Material : 304 неръждаема steel Size : Дължина : 60/70/80/90/100cm Ширина : 30/35/40/45/50cm Височина : 90cm Number пола : 3 layers Packaging кутии Забележка : Този продукт се продава само на рафтовете рафтове.Други елементи на снимката са предназначени за показване и не са включени в комплекта.Размерът е 1-3 см грешка за ръчно измерване на, надявам се, че можете да се разбере.

Те също купуват с този продукт..