• Новинка
Детски Ключалки за Сигурност, Слайд Стъклени Замъци Лекота На Работа Самозалепваща Лента Ергономичен Дизайн за Кухня Защита на Позиции за Защита на вашия Домашен ?
zoom_in

Детски Ключалки за Сигурност, Слайд Стъклени Замъци Лекота На Работа Самозалепваща Лента Ергономичен Дизайн за Кухня Защита

BGN 5.83

Продукти
check Налично за поръчка

Благодарение на эргономичному дизайн на бебета не могат да отвори вратата, но възрастните могат лесно да го откриват.Лесна за използване, просто трябва да махнете лентата и да я очакваната повърхност.Задната част на замъка е изработена от висококачествена лента, на която има силна самозалепващо способност и не оставя следи по стъклото.Той е оборудван с стопорной компонент, който ефективно намалява вероятността от опасни ситуации, като падане по време на игра.Използването на висококачествени материали за опазване на околната среда ABS, сигурен и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време.Функция : 1. Лесна за използване, просто трябва да махнете лентата и да я очакваната повърхност.2. Той е оборудван с стопорной компонент, който ефективно намалява вероятността от опасни ситуации, като падане по време на игра.3. С ергономичен дизайн, бебетата не могат да отвори вратата, но възрастните могат лесно да го откриват.4. Използването на висококачествени материали за опазване на околната среда ABS, сигурен и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време.5. Задната част на замъка приема висококачествена лента, която има силна selfness‑адхезия и не оставя следи по стъклото.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Плъзгащи се врати брави Стил : прозрачен Материал : ABS Осъществяване списък : 1 х Плъзгащи се врати брави.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Sliding Door Locks
Style:
Transparent
Material:
ABS
Package List:
1 x Sliding Door Locks :

Те също купуват с този продукт..