• Новинка
M. 2 Странично Card, PCIE 3.0 x 4 Карта за разширяване на 22 x 80 мм с Теплоотводом за прехвърляне на твърдотелно устройство за съхранение NVME SSD, добра вентилация и добро теплов?
zoom_in

M. 2 Странично Card, PCIE 3.0 x 4 Карта за разширяване на 22 x 80 мм с Теплоотводом за прехвърляне на твърдотелно устройство

BGN 23.51

Продукти
check Налично за поръчка

Освен това, полноскоростная трансмисия може да се гарантира на базата на основния технологичен принцип.Освен това, филтър за постоянно напрежение с танталовым кондензатора и голям капацитет на различна степен на стабилност и издръжливост.Вентилаторът е с умерено количество въздух и не правят шум, и той работи на пълна скорост с директен GEN3 процесор.Благодарение на вградена високоскоростна технология за усилване на сигнала самопроверка се извършва без закъснения, за безпроблемна работа.Куха конструкция има добра вентилация и тепловыделением, така че е оправдано висока производителност.Функция : 1.Куха конструкция има добра вентилация и отвеждане на топлината, така че е оправдано висока производителност. 2. Освен това, филтър за постоянно напрежение с танталовым кондензатора и голям капацитет на стабилен и траен. 3. С вградена високоскоростна технология за подобряване на сигнала, самопроверка унесена без забавяне за равна на дейност. 4. Освен това, общата скорост на предаване може да бъде гарантирана въз основа на основополагащия принцип технологии. 5. Вентилаторът е с умерено количество въздух и не прави шум.И това е пълна скорост с директен GEN3 процесор.Параметри : Тип на продукта : За NVME Extended Странично Card Модел : за Star Volley TOP version (с вентилатор) с Подкрепата на : 22x80 мм за NVME Приложимо : PCIE × 4 × 8 × 16 хост, сървър Черен цвят Осъществяване списък : 1 х странично карта 1 х отвертка 1 опаковка х винт 2 х топлина мивки.

Item type:
For NVME Extended Riser Card
Model:
For Volley Star TOP version (with fan)
Support:
22 x 80 mm for NVME
Applicable:
PCIE × 4 × 8 × 16 host and server
Color:
Black
Package list:
1 x riser card :
1 x screwdriver :
1pack x screw :
2 x heat sinks :

Те също купуват с този продукт..