• Новинка
zwj Душ Caddy полк Баня Ъглова стъклена полк Триъгълник Стенен Душ рафтове, Ъглов душ Закалено Стъкло и SUS 304 Неръждаема стомана Монтиране на стена 2 ниво xindekaishiTC1106 (Разм?
zoom_in

zwj Душ Caddy полк Баня Ъглова стъклена полк Триъгълник Стенен Душ рафтове, Ъглов душ Закалено Стъкло и SUS 304 Неръждаема

BGN 14.48

Продукти
check Налично за поръчка

✽ HEAVY DUTY : цялата конструкция от неръждаема стомана и стъкло осигурява стабилност, качество и дълголетие. ✽ Закалено стъкло : Допълнително закалено стъкло с дебелина около 7 мм, безопасни за използване, дори и ако то се счупи. ✽ Подходящо място : Стъклен ъглов блок може да бъде инсталиран навсякъде - полезно място за съхранение в кухнята като подправки, и в банята, тоалетната или банята, обществена тоалетна и т.н. ✽ Прост и елегантен : много практично монтиране на стена за баня, лесно се побира във всяка стая, готова за инсталиране и използване. ✽ ГАРАНЦИЯ И ОБСЛУЖВАНЕ : Свържете се с нас като с надеждни приятели, ако не се чувствате удовлетворени. ✊ Технически характеристики на продукта : ✅ Материал на продукта : Закалено стъкло✅ Вид на продукта : полк, срок за съхранение, поставки за цветя, ъглова каса и т.н.✅ Применимая сцена : баня, складово помещение, хол, детска градина, кухня, са много подходящи за съхранение в ъгъла на банята.✋ Характеристики : ✅ 100% чисто нов и високо качество.✅ Лесно се монтира на всяка стена, включително и обков.✌ Поддръжка : ✅ 1. Използвайте чиста вода и избършете с памучен плат✅ 2. Нежно избършете с влажна кърпа, сапун или паста за зъби, след това изплакнете с вода. Тази опаковка съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.⚡ 100% гаранция за качеството на продукта.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета, срокът за доставка е от 15-20 дни.⚡ Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.⚡ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието.Забележка : Тази опаковка съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.100% гаранция за качеството на продукта.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието.

Те също купуват с този продукт..