• Новинка
Притежателят на етикети на Въздуха, CAGOS Стилен Метален Airtag Аксесоари Ключодържател Етикет Калъф с Блясъка на кристал (черен)
zoom_in

Притежателят на етикети на Въздуха, CAGOS Стилен Метален Airtag Аксесоари Ключодържател Етикет Калъф с Блясъка на кристал

BGN 11.19

Продукти
check Налично за поръчка

【Стилен калъф Airtags】е Изработена от висококачествена алуминиева сплав и дизайн на джобни часовници ключалката лесни за поставяне/премахване.Airtag не може да падне, след като ключалката е затворен.Професионален дизайн на защитни своята практика защитава вашите нови въздушни възглавници. 【Уникални подаръци】Набор от притежателя на airtag с блестящи кристали добави модата и красотата на вашето устройство, ще се превърне в идеален подарък за вашата майка/дъщеря/съпруга / най-добрите приятели, това им хареса. 【Never Lost】 Защитен калъф се предлага с брелком, който лесно се прикрепва към вашите ключови термини, домашно животно, чантата или друго устройство, можете да носите своите въздушни възглавници навсякъде, без да се губи от тях. 【Висока производителност】Функция позициониране не ще бъде трудно носенето на защитно своята практика.И той може да смекчи удара, така че Airtag не може да бъде повреден при падане. 【Задоволително обслужване】Ние осигуряваме за безпроблемно обслужване за случая Airtags.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви предложим задоволително решение в рамките на 24 часа.Моля, купете си я с увереност.

Те също купуват с този продукт..