• Новинка
SKERYBD Скара мат (комплект от 5)- Антипригарный, за многократна употреба, лесно почистване, 600℉ температурна устойчивост-най-Добре е подходящ за електрически грил на Г?
zoom_in

SKERYBD Скара мат (комплект от 5)- Антипригарный, за многократна употреба, лесно почистване, 600℉ температурна устойчивост-най-Добре

BGN 7.19

Продукти
check Налично за поръчка

1. Качествени материали-Подложка за печене е изработена от висококачествени термостойкой технологии с огнеупорным материал, който може да издържа на температури до 600°F. Листове печене се състоят от покритие от фибростъкло в комбинация с безвредни материали за осигуряване на безопасна и здравословна храна.На всичкото отгоре, тя е безопасна и одобрен от SGS. 2. За МНОГОКРАТНА употреба И по-БЕЗОПАСНИ ЗА СЪДОМИЯЛНА МАШИНА - универсален и много икономични, те могат да бъдат нарязани така, че да те идеално пасват към вашите саксии.И двете страни могат да използват повече от 120 пъти за печене, пържене и дори печене!Им е много лесно да се почистват; просто поставете ги на най-горния рафт на миялната машина и забравете за трудоемки за почистване. 3.100% НЕЗАЛЕПВАЩО - 100% незалепващо означава, че можете да скара без мазнини и подложки многоразовы в продължение на много години!Антипригарный подложка за печене на барбекю предотвратява попадането на дори и най-малките парченца в решетката.Дръж си на грил чисто нов и повече не почиствайте вашия мръсна скара. 4. Температурна устойчивост-кое е най-хубавото, този килим е, така е способността му да издържа на високи температури; Мат не изгори при 600 градуса по Целзий; Плюс 100% антипригарная функция постелки гарантира, че вие ще се наслаждавате на по-здравословна и вкусна храна, което прави тази подложка идеален за използване на електрически, на газ или въглища за скара, или дори в процеса на печене също. 5. Ако имате някакви въпроси или недоволство след покупката, не се притеснявайте за търсене на продавача.Ние разтворим всяка проблем за вас онлайн всеки ден, през целия живот следпродажбено обслужване.Ако има проблем със стока, ние обещаваме срокът на действие на връщане до 50 дни!.Не всички подложки за печене на барбекю са антипригарными.Подложка за печене SKERYBD е изработена от 100% тефлон материал, който наистина антипригарен и значително улеснява почистването.Това прави храната по-красива и ароматна, а време за приготвяне-по-удобно и приятно.Характеристики : 1. Устойчивост на топлина, циновку печене метал може да се използва непрекъснато в околната среда на 400℉ ~ 600℉.2. Не е лепкав, PTFE покрития на повърхността е много гладка, не е лесно да се придържате към храна;3. Лесен за почистване, сейф судомойки.4.Удобен и за многократна употреба.5.Безопасност, безвредни за хората.Съвети : 1. НЕ поставяйте директно върху въглен, поставете подложка на върха на решетки за печене на около 7 сантиметра от горелки.2.Do НЕ позволявайте натрупване на мазнини се натрупват поради риск от запалване на мазнини.3.Подложка за печене могат да се режат до всякакъв размер и форма, която искате.4.To избягвайте надраскване, използвайте само дървени, пластмасови или силиконовата купа.

Те също купуват с този продукт..