• Новинка
INTERTOOL БУРЯ Professional Spray Foam Gun, Конопатящий Пистолет, Изолационен По-Апликатор на мерки и теглилки, PTFE Кошница с Незалепващо Покритие, Подобрена Дръжка, Лесно поворачив?
zoom_in

INTERTOOL БУРЯ Professional Spray Foam Gun, Конопатящий Пистолет, Изолационен По-Апликатор на мерки и теглилки, PTFE Кошница

BGN 17.59

Продукти
check Налично за поръчка

[Многократна употреба опаковка пяна] : Лесен за използване, здрав пистолет за дозиране на пяната е идеална за нанасяне на полиуретанова изолация или херметически затворени пяна.Пяна остава под натиск и не отверждается в пистолет до 30 дни когато се съхранява с прикрепена канистрой пяна.Изисква внимателно почистване при извличане на кутийки. [Разширена поддръжка за химикалки] : Професионално проектирана ергономична дръжка за комфорт по време на продължителна употреба, а жак кошници с незалепващо покритие от PTFE предотвратява образуването на пяна, която улеснява нейното почистване. [Съвместимост с Twist-on Can] : Пистолет е предназначен за използване с twist-on foam sealant и почистващ банки, като Great Stuff Pro 24oz screw-on canisters.НЕ за използване с сламени или тръбна бутилки. [По-елементарно и ненужно пяна] : Освобождава само онова количество, което ви е нужно, и намалява количеството на отпадъците пяна.Включва патентована лесно поворачивающуюся копчето за контрол на потока за точния размер на топки от пяна. 4 дюзи за настройки и хотела. [INTERTOOL has YOU Cover] : гаранция 3 години на дефекти на производителя.Ние винаги сме готови да решим всеки въпрос и да отговорим на вашите нужди.Нашата общност е наш приоритет № 1.Поддържа повечето пенных грундове и почистващи средства обрат-съдове, като Advan Tech и Great Stuff Pro Gaps & Cracks, Window & Door, Wall & Floor Construction Adhesive, Pestblock и Чист.Корпус и конектор / титуляр : Алуминий.Багажника и игла от Неръждаема стомана.Съвет : Мед.Дръжката : ABS-пластмаса.Изпратете пенопластовый пистолет само на целта на проекта.Препоръчва основно почистване и поддръжка за постигане на стабилни резултати на продукта.Да се съхранява на сигурно място, недостъпно за деца.

Те също купуват с този продукт..