• Новинка
Лентата за гърдите (включва 10 лепестковых покривала за зърната), Лента за стягане на гърдите, Лента за стягане на гърдите, Дишаща, тиксо за гърдите (чашка A-DD), Лента з?
zoom_in

Лентата за гърдите (включва 10 лепестковых покривала за зърната), Лента за стягане на гърдите, Лента за стягане на гърдите,

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

????Сватба/Купоните : Boob Tape for Large Breasts / Стягане на гърдата за жени-умна лента за рак на гърдата по всяко време!Лента за стягане на гърдите за големи гърди дава невидима лента за стягане на гърдите, която желаете. ????Не сутиени без презрамки : лента за гърдите, лента за стягане на гърдите за големи гърди-най-добрите лифтеры за жени!Boob tape for large breasts / Boob lift tape for heavy breast support you all day long. ????Многократно използване : Идеалната лента boobie за ежедневието, официални или плавательной дрехи.Boobytape lift работи с чашки A-E и е подут сутиен за големи гърди.Тази лента за тяло за рак на гърдата или зърното трае дълго!. ????Водоустойчив Boobtape за бански : Използвайте тази невидима лента сутиен за стягане на гърди на плажа!Тази лента за тяло за гърдите boobytape за големи гърди-най-добрият лифтинг сутиен за големи гърди. ????Няма приплъзване : повдигане на сутиен за големи гърди просто работи!Boobytape lift за големи гърди има лента за зърната на гърдите, за да се предотврати подхлъзване!Тази лента за стягане на гърдите или лифтера гърдите-добра лента за гърдите.

Те също купуват с този продукт..