• Новинка
Опаковка от 10 Порта От Неръждаема Стомана, Дръжка на Шкафа железария Дръжка Дръпна Навес Дръжки за Кухненски Шкаф Мебели Чекмеджето на Шкаф железария(125 mm / 5 инча)
zoom_in

Опаковка от 10 Порта От Неръждаема Стомана, Дръжка на Шкафа железария Дръжка Дръпна Навес Дръжки за Кухненски Шкаф Мебели

BGN 7.19

Продукти
check Налично за поръчка

Дръжка пуснат модерно усещане в дома си, а също така ще се превърне в украса на дома си.Повърхността му е гладка.Ще имате удобно усещане за задържане, и това няма да навреди на вашата ръка.Тази дръжката на вратата може да се използва за врати, порти, гаражи, навеси, навеси, шкафове, плъзгащи се врати и така нататък.Цвят : както е показано на фигура; Материал : неръждаема стомана; Размер : около 125 mm / 5 инча; Осъществяване Съдържание : 10 бр х дръжки.Изработен е от материал от неръждаема стомана, тя е здрава, предпазва околната среда и сигурен.Идеален за гардероба, чекмеджета, шкаф, шкаф обувки и др Дръжка ще даде на вашия дом, модерен вид.Модерен и изчистен дизайн с изискан детайл прави практична.Параметри : Цвят : както е показано Материал : неръждаема стальразмер : около 125 mm / 5 инча Осъществяване Съдържание : 10 бр x Handles Features : 1. Подходящ за кабинет, кабинет, кутия и др.2. Дизайн на арх го прави по-различен от другите дръжки.3. Дръжка пуснат модерно усещане в дома си, а също така ще се превърне в украса на дома си.4. Повърхността му е гладка.Ще имате удобно усещане за задържане, и това няма да навреди на вашата ръка.5. Тази дръжката на вратата може да се използва за врати, порти, гаражи, навеси, навеси, шкафове, плъзгащи се врати и т.н. 6. Изработен е от материал от неръждаема стомана, той е здрав, защита на околната среда и сигурен.Идеален за гардероба, чекмеджета, шкаф, шкаф обувки и др Дръжка ще даде на вашия дом, модерен вид.Моля, обърнете внимание : Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Те също купуват с този продукт..