• Новинка
Depuley Hollywood Vanity Mirror Осветено Огледало За Грим, Лични Огледала за Грим с 12шт Затемняемыми Светодиодни Лампи, Огледала за 3-те Цветно Осветление, 10-кратно Огледало на Ув?
zoom_in

Depuley Hollywood Vanity Mirror Осветено Огледало За Грим, Лични Огледала за Грим с 12шт Затемняемыми Светодиодни Лампи,

BGN 52.79

Продукти
check Налично за поръчка

????【360° завъртане и 10-кратно увеличение на】18 инча (ите) голямо огледало в сенниците с осветление, 360 градуса завъртане, свободно въртене може да се накланя огледалото, за да отговарят на различни ъгли при изпълнение на грим.преносимо 10-кратно увеличително огледало, можете да го прикачите на осветената повърхност на огледало за грим, за да се види ясно лицето си, нанесете лек грим за молив за очи, вежди и червило, идеален за грим на очите и недостъпни области на кожата. ????【3 цвята осветление и регулира яркостта на】Светлина огледала тоалетна масичка в сенниците с 3 регулируеми цветови режима (3000-топла светлина, 4500-неутрална светлина 6000-бяла светлина), с регулируема яркост, можете да изберете светъл цвят и се регулира, колко ярка светлина отговаря на вашите професионални търсене на грим. ????【Перфектно осветено огледало в сенниците】Нашето голливудское суета осветено огледало за грим с 12шт затемняемыми led крушки и лампи 11,5 Вата.Той ще предложи супер ярко осветление, което ви трябва, с всички ултра-ясни условия за момичета, за да контурить им грим, вежди извади или да практикувате прически, а също така е чудесен избор за мъже по време на бръснене или чисто лице. ????【Интелигентен сензорен екран за управление на】Докосване до докосване на переключателю на екрана, бутона "M", за да изберете правилния цвят лампи, средният бутон за включване/ изключване, продължително натискане на бутон "P", за да регулирате яркостта на светлината. ????【Перфектно обслужване】Нашето светло професионални огледалото е с гаранция 12 месеца, е перфектният избор за вашия грим, най-добрите подаръци за подарък за Деня на майката, подарък за рожден ден, подарък за св. Валентин, коледа, коледни подаръци за семейството, съпруга или приятелка, или друг специален подарък за деня.Огледалото е крехка стока, му е трудно да се контролира пътя, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще решим всички въпроси в рамките на 24 часа, моля, не се притеснявайте.

Те също купуват с този продукт..