• Новинка
Преносим Климатик Ankipo, Мини-Личен-хладен Въздух, Вибриращо Малко един изпарителен Охладител на Въздуха, Настолен Вентилатор, Пространство, Охладител и Овлажнител ?
zoom_in

Преносим Климатик Ankipo, Мини-Личен-хладен Въздух, Вибриращо Малко един изпарителен Охладител на Въздуха, Настолен Вентилатор,

BGN 32.79

Продукти
check Налично за поръчка

【Функция таймер и резервоар за вода 320 мл】Преносим климатик поддържа настройка на таймер, 2 H, 4 H и 6 H, можете да настроите таймера, преди лягане, за да спестите енергия.Има син мека светлина, когато един елемент работи, който може да се използва като нощни лампи, за да ви донесе добро настроение и да ви помогне по-добре да заспим. Той не използва охлаждащи течности или химикали за охлаждане на въздуха, така че вие не трябва да очаквате да получите същия ефект, че и климатик.【Обновен личен охладител на въздуха】Въздушен охладител е произведен от траен материал ABS, това не е само персонален въздушен охладител, но също така може да се използва като овлажнител за мъгла, настолен вентилатор за охлаждане и циркулятора на въздуха. 【Забележка : моля, не добавяйте твърде много вода над линията на максималното ниво, или твърде малко вода, за да не може да използва функцията ръми. (Топло съвет : Натиснете и задръжте бутона "Ръми", за да включите/изключите синя светлина).

Те също купуват с този продукт..