• Новинка
AXZHYZ Самоличността на Козметична Пепелник Пепелник Творчески Ретро Тренд Многофункционален Червен Сандаловый Издълбани Дракон Домашна Всекидневна с масичка за к?
zoom_in

AXZHYZ Самоличността на Козметична Пепелник Пепелник Творчески Ретро Тренд Многофункционален Червен Сандаловый Издълбани

BGN 56.96

Продукти
check Налично за поръчка

★ Креативни и функционални пепелници за удобно пренасяне и почистване, подходящи за вътрешна и външна употреба. ★ Тази серия много се различава по стил, с различна естетика, декоративен дисплей или въздействие, това е добър начин. ★ Перфектен за ежедневна употреба, подаръци, барове, KTV, ресторанти, заведения, забавления на открито или на предмети от бита. ★ Нашият цикъл на доставка е от 8-15 работни дни.Ако имате някакви въпроси през това време, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще решим този проблем в рамките на 24 часа. ★ От такива фактори, като компютърни монитори и условията на снимане, изображение на продукта и съоръжения могат да произвеждат една малка разлика в цвета.Снимки на продукта направени в натура, моля, разберете.

Те също купуват с този продукт..