• Новинка
1 бр. Поставка От Алуминиева Сплав С ЦПУ, Универсална Странична Поставка За Мотоциклет, Регулируема Поставка За Краката, Парковочная Поставка За Крака, Поставка За ?
zoom_in

1 бр. Поставка От Алуминиева Сплав С ЦПУ, Универсална Странична Поставка За Мотоциклет, Регулируема Поставка За Краката,

BGN 19.51

Продукти
check Налично за поръчка

【ВИСОКО КАЧЕСТВО】Универсална поставка е изработена от алуминиева сплав с ЦПУ, който притежава характеристиките на износоустойчивост, устойчивост на корозия и е максимално дълголетие.Проста непосредствена инсталиране, не изисква допълнителни настройки. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО】Универсална поставка е изработена от алуминиева сплав с ЦПУ, който притежава характеристиките на износоустойчивост, устойчивост на корозия и е максимално дълголетие.Проста непосредствена инсталиране, не изисква допълнителни настройки. 【РЕГУЛИРУЕМА】Е регулируема странична стойка, шест нива за регулиране на височината на всяко ниво може да бъде увеличена с 10 мм/0,4 инча, общо 60 мм/2,4 инча.Високо качество на материали и изработка правят нашите продукти са по-трайни, отколкото други подобни продукти!. 【FONCTIONS】Странична подкрепа на стъпенките мотоциклет позволява на мотоциклу навеждате правилно, за да се осигури безопасно изправено положение и да направи вашият мотоциклет е удобно за паркиране. 【ПРЕДИМСТВА】Мотоциклетът парковочная крак е нескользящую повърхност, стабилна и солидна.С помощта на регулируема стойка може да се съкрати на поставка при опускании колата, без да се притеснявате за промяна на влакчета. 【Следпродажбено обслужване】Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени от някой от нашите паркинги за мотоциклети.Моля, свържете се директно с нас, за да можем да ви предоставят необходимата помощ.Крак мотоциклет паркинг приема нескользящую конструкция на повърхността, която е стабилна и здрава,и позволява на мотоциклу навеждате правилно, за да сте сигурни в безопасен изправено положение.С помощта на регулируема стойка може да се съкрати на поставка при опускании колата, без да се притеснявате за промяна на влакчета.Шест нива на регулиране на височината на всяко ниво може да бъде увеличена с 10 мм/0,4 инча, общо 60 мм/2,4 инча.Характеристика : 【ВИСОКО КАЧЕСТВО】Универсална поставка е изработена от алуминиева сплав с ЦПУ, който притежава характеристиките на износоустойчивост, устойчивост на корозия и има максимална трайност.Лека непосредствена инсталиране, без нужда от допълнителни регулировках【ADJUSTABLE】Е регулируема странична стойка, шест нива за регулиране на височината на всяко ниво може да бъде увеличена с 10 мм/0,4 инча, общо 60 мм/2,4 инча.Високо качество на материали и изработка правят нашите продукти са по-трайни, отколкото други подобни продукти!Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Мотоциклети KickstandМатериал : CNC Алуминий Alloy Color : blackфункция : Мотоциклети Support Installation : Директен установкарегулируемая височина : 6 нива за регулиране на височината на всяко ниво може да бъде увеличена с 10 мм/0,4 инча, общо 60 мм/2,4 in Fitment : Универсален мотоциклет страничната stand Package Списък : 1 x Kickstand1 x Пружина2 x Винт.

Те също купуват с този продукт..