• Новинка
Силиконовата смукателна табела за бебета Цветна Разделени детска градина и детска с плоча-Храни, нетоксичная и не съдържа BPA Детска чиния с по-изземване–Миялна ма?
zoom_in

Силиконовата смукателна табела за бебета Цветна Разделени детска градина и детска с плоча-Храни, нетоксичная и не съдържа

BGN 11.19

Продукти
check Налично за поръчка

❤️FUN & COLORFUL TODDLER DINNER PLATE – Нашата силиконова смукателна табела съдържа 3 разделени на секция за хранене на вашето бебе и е удобен за деца и колоритен дизайн, който помага за успокояване на детето, така че той е по-дребнав, по време на хранене. ❤️УНИКАЛЕН ДИЗАЙН ЗАСМУКВАНЕ STAY PUT – Ние сме разумно разработихме нашата силиконовата табела за деца с бутон в издънка, която записва детска обеденную плоча на мястото, като се гарантира, че вашето дете не може да случайно да събори я от тавата или на масата. ❤️Изработен ОТ БЕЗОПАСНИ ЗА ДЕЦАТА МАТЕРИАЛИ – Тази разделена силиконова плоча, напълно безопасни за вашето бебе или малко дете, за да се яде, поради факта, че тя е 100% не съдържа BPA, BPS, олово, фталата и латекс, което го прави напълно безопасен за храните и нетоксичен. ❤️ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ – Заедно с изискванията за безопасност за вашето дете, нашият силиконова дръжка също така бързо и лесно почистване, благодарение на факта, че тя напълно безопасни за съдомиялна машина.Можете също така да изчистите нашата разделяне на чиния, протерев топла сапунена вода. ❤️100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ – Ако по някаква причина не сте 100% доволни от живота като всмукване на силиконовата табела за бебета, просто се свържете с нашата приятелска услуга за поддръжка на клиенти, и ние ще ви изпратим нова замяна, или пълно възстановяване на парите. 100% ДОЖИВОТНА гаранция : По всяко време да поиска връщане на пари без никакви проблеми.

Те също купуват с този продукт..