• Новинка
84-окото е Прозрачна Книга За Съхранение на Бижута и 50 бр. Сгъстено PVC Чанта с Цип, Преносим Пътен Органайзер За Съхранение на Бижута, Антиокислительные Капаци за Пръ?
zoom_in

84-окото е Прозрачна Книга За Съхранение на Бижута и 50 бр. Сгъстено PVC Чанта с Цип, Преносим Пътен Органайзер За Съхранение

BGN 11.99

Продукти
check Налично за поръчка

-Траен : Изработен от устойчив PVC-пластмаса, книга за съхранение на бижута по-здрав и издръжлив от обикновените найлонови торбички, особено чанта с цип, по-дебели, за многократна употреба, за да се гарантира дългосрочната добра защита на бижута. -Голям капацитет : Прозрачен капацитет за съхранение на книги е на 84 слотове за карти(3 квадратни мрежа от всяка страна в максимизиран) и 50 дебели PVC-чанти с цип(размер 2,36"x 3,15"), което е достатъчно за ежедневна употреба и пътувания. -Практично : Прозрачна книга за съхранение на бижута помага за предотвратяване на окисляването на бижута, промяна на цвета и прах, докато чанти с цип и се избягва триенето между бижута, запазват ярки декорации и ви донесе добро настроение. -Портативен : Компактен и портативен за настаняване в чантата си, с оглед на пазаруване и пътуване.Елементи може да се види от пръв поглед, спестяване на време в търсене на подходящи обеци в тон дрехи, идеалният спътник при пътуване и за почивка. -Широко приложение : Хората могат да използват албум за съхранение на бижута и чанти за събиране на любимите си бижута и други дребни елементи в съответствие с хобита, които също ще бъдат страхотни подаръци за тийнейджъри или за приятелки.Споделете прекрасно средство за съхранение заедно.За SPECIFICATIONSProduct Name : Jewelry Storage Book & Ziplock Bags Material : PVC plastic Color : Transparent Size : Албум за съхранение в разложенном формата на : 8.86"x 7.87" Ziplock Bag : 2.36"x 3.15"Съдържание на пакета : Jewelry Storage Book(84 окото) + 50pcs Ziplock Bags Widely Приложение : Подходящ за игли, протяжек, суспензии, колиета, гривни, карти, игрални фигури, мрамор, символи на монети, украшения, пръстени, обеци, кристали, камъни, скъпоценни камъни, перли, занаяти, мъниста, копчета, сувенири, картини, талисмани или други малки предмети.СЪВЕТИ 1) Бижута в комплекта не са включени.2) Моля, нека малко да се заблуждават в размер от ръчно измерване.3) Цвят може да се различава поради различни дисплеи.АКО вашите бижута е много ценни или чупливи, можете първо да ги постави в малки запечатани пакети, а след това да поставите на страниците на книгата за съхранение.съхранявайте вашите бижута внимателно организиран, лесно се събират и да събере.Кажете сбогом с разстройство, както и запазване на добро настроение.Ние се стремим да предложим на добър клиентски опит, ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас.

Те също купуват с този продукт..