• Новинка
HugSmart Пет Water Fountain for Automatic 2Л with 7 Filters(Innovative Soundless, Elegant Roman Columns Drinking Waterer), Интелигентна Котка Water Dispenser for Cat Rabbit Bird and Multiple Pets (White)
zoom_in

HugSmart Пет Water Fountain for Automatic 2Л with 7 Filters(Innovative Soundless, Elegant Roman Columns Drinking Waterer),

BGN 19.19

Продукти
check Налично за поръчка

Уникален дизайн : чешма за домашни любимци, вдъхновен от римската колона, филтър за вода котки минималистичная кръгла форма лесно се почиства, като се избягва ъгли и предоставяне на по-ясна питейна среда за вашите прекрасни домашни любимци.Сигурен и здрав : Фонтан за домашни любимци, произведени от BPA free, траен, безопасен за домашни любимци антибактериален ABS.Автоматично дозиране система вода-това е автоматичен 24-часова водопадный поток, стимулиране на домашни любимци често пият и облизване.Ултра тиха система и помпата с ниски нива на потребление на : Котешки питейни фонтани-това е 5 В тих помпа, осигуряваща тиха работа диспенсера вода през деня, домашни любимци диспенсера вода, не се притеснявайте за шумни звуци на вода по време на сън.Многоетапно филтриране : съд за вода Cat Fountain има научна склонни на повърхността 15° и троен филтър с активен въглен омекотяване на твърда вода от чешмата, премахване на остатъците от храна, домашни любимци, мръсотия, неприятни вкусове и миризми от водата.Прясна вода : Фонтан вода,а газирана вода усилва и продължава почистване, автоматичен вода опаковка кучета трябва да се насърчават и привличат пухкави семейството пият по-чиста и здравословна вода.Актуализиран до 7 филтри плюс почистващи инструменти, като писалка, четка и гъба.Безопасен за домашни любимци здравословен извор има 360-градуса с кръгла конструкция, която е лесна за използване и почистване.Система за циркулация и наклонен ъгъл ефективно измива косата и прах, което гарантира, че водата за вашите прекрасни приятелите ще бъде здрав и гигиеничной.Автоматично фонтан Hug Smart включва безшумен помпа, която гарантира, че машината не ще алармата на вас по никакъв шум по време на работа.С голям капацитет от 2 л, фонтан осигурява най-добрия опит за пиене и най-чиста вода за домакинствата с един и няколко домашни животни.Автоматичният разпределител на вода на кучето прост дизайн Северна Европа, супер тиха система за циркулация на водата, тройно активен въглероден филтър, увеличават площта на контакт на водата и въздуха, както и осигуряват по-добро здраве на кислород и жизнена сила котки и кучета.Силна филтрация и защита от преливане непрекъснато почиства и омекотяване на твърда вода от чешмата, напълно премахва косми, утайката и боклука.Водата в потока привлича котки пие повече.Дълготрайност Ниско потребление за предотвратяване на Глобалното затопляне.Забележка : 1.Само за вътрешна употреба. 2. Преди почистване винаги изключвайте фонтан от източника на захранване. 3. Ежедневно проверявайте нивото на водата. 4. Промяна на вода и почистване на фонтана седмично 5. Измийте филтъра под течаща вода от чешмата 6 месечно. Заменяйте филтър сезонно.По-добре да промени филтър месечно, защото е най-добре да се замени филтъра на всеки две седмици.

Те също купуват с този продукт..