• Новинка
Highshion 5pcs U part Mesh Dome Перука Caps for Making Перука Еластични Black Dome mesh перука caps with holes for weaving hair Dome caps for men women with 5pcs перука комбс(3)
zoom_in

Highshion 5pcs U part Mesh Dome Перука Caps for Making Перука Еластични Black Dome mesh перука caps with holes for weaving

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

1.Количество : 5 бр. U част от моно окото купол Перука Шапки и 5 бр./лот Перука гребени. 2.Размер : Свободен размер за главата 22-25 см в обиколката. 3.Лек и ултра-тънък може да се сложи на косата естествено и леко,а централна цвят на кожата, не ще бъде лесно забелязана и ще осигури естествен вид.Удобно по всяко време.Добре седи и е подходящ за всяко време. 4.Тя не губи своята еластичност, дори и при пране перука.it диша,седи удобно и опъната заради дупки и меки материали. 5.Висококачествен,перука купола на решетката е изработена от найлон и ликра,.Тънката дантела и мека тъкан го правят много дышащим за кожата на главата.Ако сте усетили срам и неудобство от това, че перуката пада с шапки, перуки и си търсите шапка перука, която най-добре отговаря на вашите главата и не се деформират и не пада лесно.Тук перука капачки на купола на окото Highshions мъжки и женски, за да се направи перука полезни и suitbal ви!.Удобства : . 1.Лек и ултра-тънък може да се сложи на косата естествено и леко,а централна цвят на кожата, не ще бъде лесно забелязана и ще осигури естествен вид.2.Изработен от висококачествен еластичен нейлонового материал и уникална еластична банды3. Мек, дишащ,удобен и издръжлив 4. - Широка еластична лента, за да се избегне скольжения5.Материал : найлон Еластични 6.Свободен размер7.Количество : 5шт шапки+5шт combs8.Цвят : черен.

Те също купуват с този продукт..