• Новинка
LOVEVOOK медицинска Сестра Раница за Лаптоп Раница за Жени със Стетоскоп за Носене и Зареждане чрез USB Портове и конектори Anti Theft Пътуване Раници Bookbags Д-р Чанта е Подход?
zoom_in

LOVEVOOK медицинска Сестра Раница за Лаптоп Раница за Жени със Стетоскоп за Носене и Зареждане чрез USB Портове и конектори

BGN 31.99

Продукти
check Налично за поръчка

ПОКРИТИЕ : Планове започват от датата на закупуване.Петна, сълзи или сълзи и раздяла шевове, покрити от първия ден.Дефекти в материалите или изработката, покрити след изтичане на срока на гаранцията на производителя.ПРИЕМАНЕ на ПРОДУКТА : Продукти, закупени през последните 30 дни, имат право на покриване на План за .. [ТВЪРД КАЛЪФ ЗА СТЕТОСКОПА] : Този калъф за стетоскопа е изработен от здрав плат Оксфорд и твърда ева, за да се предотврати повреда на стетоскопа.Той е оборудван с тънък каишка за китката за по-удобно носене.Двойна конструкция с цип може да осигури безопасно настаняване на съдържанието.Това е идеален подарък за медицински сестри.Размер-4.2"L x11.1"H x 2.7"W. [УДОБНА ПЕРЕНОСКА] : Тази раница за лаптоп, съчетава в себе си противоугонный дизайн и невидим дизайн гардероб колан, който е удобен за настаняване на вашите ценни вещи, когато излизате, като например кредитни карти, паспорти и мобилни телефони.Умен багажното колан може да помогне за освобождаване на ръцете и гърба, което прави пътуването по-безопасно и лесно. [По-ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ] : 15.6-инчов компютърен раница е изработена от здрава полиестерна тъкан.Размер на-12"L x16"H x 7,5"W. Мек интериор може да защити вашия лаптоп.Вътрешен устойчив на удари колан може надеждно фиксиране на вашия лаптоп, за да се предотврати приплъзване и сблъсък, което дава възможност за подреждане на продукти в чантата си. [USB] : Тази раница, ще бъде оборудван кабел за мобилен пренос на данни, която ще свързва към USB порта отстрани на вас, което ви позволява лесно да заредите телефона си по време на ходене. [УДОБНО СЪХРАНЕНИЕ] : Тази чанта медицински сестри използва широко отворена конструкция с цип, която може да направи неща, на дъното е по-лесно да извадите.Здрав, ръчно конструкция ви позволява да се насладите на различни стилове стилни методи на гърба.Гладък дизайн с цип и обширно пространство за съхранение, може не само да задоволи дневните нужди, но и са много подходящи за спортове на открито, като например за пътуване, къмпинг, бизнес, университет и други видове активен отдих.

Те също купуват с този продукт..