• Новинка
Преносим Калъф за съхранение MIXPOWER с Надеждни Брави и 12-инчов кутия за инструменти с 13 Дълбоки Отделения за Боклук, Многоцелеви Преносим Професионален Пластмасов О?
zoom_in

Преносим Калъф за съхранение MIXPOWER с Надеждни Брави и 12-инчов кутия за инструменти с 13 Дълбоки Отделения за Боклук,

BGN 11.18

Продукти
check Налично за поръчка

【Външен вид и размери】Прозрачен капак ви позволява да видите всичко с един поглед, оранжева защитно закопчалката и клон, черен корпус, перфектна комбинация от цветове.Размери на продукта : 12,4"(Д) х 10,8" (Ш) х 2,4"(В). 【Подвижни отделения】13 хранилища общо, включително 3 големи и 6 средни и 4 малки подвижни дълбоки чаши .Можете да публикувате информация в различни позиции. 【Премиум материали】Изработен от устойчив висококачествена пластмаса полипропилен,който е стабилен и по-малко податливи на счупване и увреждане при падане. 【Safety Lock】Мощно устройство за заключване може да го регистрира в заключения състояние, за предотвратяване на щети, причинени от падането, когато всички трябва да бъдат правилно формулирани. 【Съхранение голям капацитет】Tooobox подходящи за съхранение на различни части, скрепителни елементи, винтове, гайки, болтове, електрически конектори, аксесоари за коса, мъниста, риболовни принадлежности и различни други строителни елементи.Преносим комплект инструменти MIXPOWER, който е изработен от здрава висококачествена пластмаса (ПП), който е стабилен и по-малко податливи на счупване и повреди при падане.

Те също купуват с този продукт..