• Новинка
ZHUAN Massage Table Sheet Sets with Face Rest Hole Massage Table Skirt Spa Bed Cover Fitted Table Skirt for Beauty Salon Bed -e 60x180cm(24x71inch)
zoom_in

ZHUAN Massage Table Sheet Sets with Face Rest Hole Massage Table Skirt Spa Bed Cover Fitted Table Skirt for Beauty Salon

BGN 23.92

Продукти
check Налично за поръчка

Sunlight Anti-fade & Носете Resistant-този набор от спа-листа анти-избледняват и анти-усыхает дори при ежедневна употреба, без деформации, без пиллинга.Вътрешната част на одеяла и се състои от 100% памук Tencel, който приятелски към кожата на клиента и предпазва от възможността за поява на алергии. Слънчев и функционален набор от масажи кушеток-пола-чаршаф е толкова добър,че крие всичките си вещи под масажен маса, което прави вашия спа център чисти и спретнати и спестява място.Всички масла,спа инструменти и други често използвани продукти може да се скрие под полата на масата. Слънчев луксозен спа комплект-Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра. ☀Отвор за почивка лице-разработено с дупка за дишане на лицето и странични джоб за мобилен телефон. Подходящ за стандартни маси-подходящи за почти всички масажното легло с квадратни ъгли.Този комплект прагове за масаж на масата може да актуализира вашия масажна маса.Придайте на своите клиенти професионално и луксозен външен вид.Тази пола за масаж на масата-перфектна комбинация от функционалност и красота.Независимо от температурата или сезон, той предлага луксозен и комфортен опит, за да ви осигури качествена красота.Открийте за себе си вики.Нека вашите клиенти винаги се радват на това удобно опит. Комплект от 4 теми ( пола, чаршаф, стеганое одеяло, калъфка за възглавница и калъф за стол) предоставя всички възможности за вашата употреба.Моля, имайте предвид, че бялата поставяне се използва заедно с одеяло като одеяла.Завесата също може да се използва самостоятелно като плоска чаршафа.Забележка : 1. Моля, позволете на 1-3 мм грешка се дължи на ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да предложите цена. 2. Поради различни монитори и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението. 3. Гаранция услуга : Ние сме тук, за да сте сигурни, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си.

Те също купуват с този продукт..