• Новинка
Перука вълна на вода Перуки дантела отпред, Т-част Перуки дантела отпред в средната част на човешка коса перука за черни жени Бразилски Вирджински човешки косъм Пе?
zoom_in

Перука вълна на вода Перуки дантела отпред, Т-част Перуки дантела отпред в средната част на човешка коса перука за черни

BGN 103.81

Продукти
check Налично за поръчка

1.Материал на косата : Прозрачна средната част на перуки дантела необработени човешки коси ранг 10А бразилски,отрезанных от здрав донор,липсата на синтетика. 2.Качеството на косата : на пипане е гладка и мека, без entanglements и минимална загуба.Може да се префасонира, Оцветяване, химическо завивка и завивка,косата мека и пълна с много естествена линия на растеж на косъма. 3.Перуки Т-части : Средната плътност на 150%, пълен гледане и супер естествен,(22-22.5 инча) Средната кутията с регулируем ремък и 4 пити,здрава, лека, за да се носи удобно.Нов приятелски носят Лесно, отнема само 2 минути!!!. 4.Вид на косата T Част от водата вълна перуки, Подходящи за всякакви ситуации, като например парти, рожден ден, пътуване, празник, абитуриентски бал, сватба и за вашето ежедневие. 5.Подаръци заедно с перука оголовья : ние ще ви изпратим две красиви панделки за коса.Кръст Бод Пакет включва : 1 Тон Част от водата Вълна Перука + 2 Високо качество на мрежи за косата. 6.Срокове за доставка hairdressing We имат нашата собствена фабрика, професионален контрол на качеството и строг производствен процес.Всички перуки, които ние произвеждаме, е човешка коса, никаква лъжа!Надяваме се обменят добри продукти за вашето удовлетворение и любов!Перуки Ayniss V-това е вашият избор!.Някои мнения на клиенти казват, че косата е къса, отколкото се очаква, тъй като ние знаем, в сравнение с прави косата къдрава коса изглеждат по-къси.Измери дължината на косата трябва да е отгоре-надолу, а се простират на косата в живо състояние.Къдрава перука се обработва от директно на перуката, така че при еднаква дължина на къдрава перука, ще се занимае с 2 инча - 4 инча по-кратък директно на перука. 1.Редовно измивайте и дълбоко се грижат за косата. 2.Преди миене внимателно распутайте косата си с ръце. 3.Внимателно поставете къдрава коса на пръстите си вместо четка за зъби. 4.Оставете косата да изсъхне по естествен път и не го правете под жаркото слънце. 5.Никога не спите с мокра коса, и можете да ги покрия, за да се предотврати спутывание. 6.Избягвайте прекомерната употреба на горещи ролки и утюжков, които намалят продължителността на живота.

Те също купуват с този продукт..