• Новинка
FEIYUN Silicone увеселителен парк, Мини Трайни Многократна употреба Поставка за Чаши или купички Placemat, Идеални за защита двор мебели, маса за хранене или бар
zoom_in

FEIYUN Silicone увеселителен парк, Мини Трайни Многократна употреба Поставка за Чаши или купички Placemat, Идеални за

BGN 13.64

Продукти
check Налично за поръчка

★ХАРАКТЕРИСТИКИ на : Нагъната модел задържа течност, за да се предотврати изтичане на информация, канали допринасят за поток на въздуха, за да се предотврати залепване на увеселителен парк кораба към стъклен съд, издръжлив силикон могат да се мият в съдомиялна машина. ★ПОДХОДЯЩ ЗА : Всеки облегалка увеселителен парк на кораба има нескользящую структура, за очилата не се плъзга, подходящ за повечето чаши, чаши, чаши за вино за хотела, бара, ресторанта или офиса. ★МАТЕРИАЛ : Силикон поставки за напитки, произведени от хранително-силикон, напълно не съдържат BPA, можете да ги използвате като кухненски ръкавици или стойка за винени чаши!. ★ДИЗАЙН : Силиконови подложки са прости, минималистичен, но замысловато красив геометричен модел, който ще впечатли всички, които ги гледат.Модел повдигната, за да улови и задържи кондензат и пропускане на въздушен поток, те са традиционни и модерни цветове. ★НАШИЯТ АНГАЖИМЕНТ : 100% удовлетвореност и възстановяване на парите.Ако имате някакви въпроси, можете да ни изпратите имейл, и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.Намерете ни марка, влезте в магазина ни и вижте повече стоки.Поставка за напитки са основният продукт за всеки дом, и тези стилни влакчета-истинска инвестиция в стоки от първа необходимост за дома.тези красиво обзаведени силиконови подложки носят функционалност и елегантност на вашата маса.Имате нужда от набор от тези добре направени и трайни каботажните в дома си.

MATERIAL:
Food grade silicone
SIZE:18*0.5cm/7.09*0.2in :
COLOUR:
A Brown B Red C Blue D Green
PACKING LIST:
4 * Silicone Coaster :
Due to the light and screen difference, the item's color may be slightlydifferent from the pictures. :
Please allow 0.5-2cm differences due to manual measurement. :
Due to differences between differentmonitors, the picture may not reflect the actual colors of the item. Pleaseunderstand, thank you. :

Те също купуват с този продукт..