• Новинка
Lulumi Калъф За Телефон е Съвместим с Xiaomi Mi 8, Блестящ Стрес-Намаляване на Мода Дизайн Карикатура Течни Замърсявания-Стабилен Сладък Оригинален Здрав за Момичета Прот?
zoom_in

Lulumi Калъф За Телефон е Съвместим с Xiaomi Mi 8, Блестящ Стрес-Намаляване на Мода Дизайн Карикатура Течни Замърсявания-Стабилен

BGN 21.76

Продукти
check Налично за поръчка

[Функционален притежателя] - Cartoony притежателя на телефона, осигуряване на подкрепа за вашите пръсти и да промени традиционните начини за улавяне на вашия смартфон. 360 градуса на въртене осигурява завиден комфорт хендсфри при използване на вашия мобилен телефон под всякакви ъгли. [Функционална поставка] - Обърни се и стани стойка за смартфон.Отпуснете ръцете си и се наслаждавайте на видео-времето!. [Намаляване на стреса] - Брилянтен е нежна течна лъскава звездна мека чанта.Кликнете, за да видите, как той се превръща в собствените си падащи звезди.Той може не само да поддържа вашия blackberry смартфон, но и да поддържа живота си, като е вашата играчка за намаляване на стреса. [Супер сладък дизайн] - Специално разработен течен чантата идеално се съчетава с анимационни корпус.Правим СУПЕР СЛАДЪК ДИЗАЙН заедно.Тази серия е силно препоръчително нашите хубави момичета - клиенти. [Защита и монтаж] - Мек калъф от TPU покрива изцяло всички бутони и здрав течен чанта осигурява по-голяма защита.Отвор на камерата, което действа на 1 мм, за да се предотврати драскотини на обектива.Всеки пункция и покриване на бутона идеално комбинирани (за слушалки, микрофон и т.н.).Марка : Lulumi Ние изграждаме нашата марка, студия и фабрики с 2016 година. Ние се фокусираме върху дизайна и функционалността.Нашата цел е - да създаде подходящи калъфи за всеки смартфон в света.Всички седалките, които ние произвеждаме, съвпадат със стандартните чехлами за i Phone и Samsung.Всеки клиент, просто трябва да изберете вашия предпочитан дизайн за вашия смартфон.Описание на продукта : Cartoony притежателя на телефона, осигуряване на подкрепа за вашите пръсти и да промени традиционните начини за улавяне на вашия смартфон. 360 градуса на въртене осигурява завиден комфорт хендсфри при използване на вашия мобилен телефон под всякакви ъгли.Просто кажете сбогом с уморени ръце!Обърни се и превратитесь на поставка за смартфон.Отпуснете ръцете си и се наслаждавайте на видео-времето!Блестящ лек liquid Блестящи Звезди мека чанта.Кликнете, за да видите, как той се превръща в собствените си падащи звезди.Той може не само да поддържа вашия blackberry смартфон, но и да поддържа живота си, като е вашата играчка за намаляване на стреса.Специално разработен течен чантата идеално се съчетава с анимационни корпус.Правим СУПЕР СЛАДЪК ДИЗАЙН заедно.Тази серия е силно препоръчително нашите хубави момичета - клиенти.Мек TPU покрива изцяло всички бутони.Отвор на камерата, което действа от 1,0 mm, за да се предотврати драскотини на обектива.Гаранция : 1 година, и ако има проблем или мнение с продукта.Просто свържете се с нас за разрешаване на проблема.Ние непременно ще направим така, че да сте удовлетворени.Пакетът включва : Калъф 1 бр 1 комплект подвижна стойка с течен блясък звезда, мека чанта.

Те също купуват с този продукт..