• Новинка
Силиконова Гъба За съдове, Двустранен Четка за Измиване на Кухненските Приспособления и Аксесоари За Ръце, Гъба за Многократна употреба Скрубер за Почистване на с?
zoom_in

Силиконова Гъба За съдове, Двустранен Четка за Измиване на Кухненските Приспособления и Аксесоари За Ръце, Гъба за Многократна

BGN 5.84

Продукти
check Налично за поръчка

➡Премиальное качество : Нашите силиконова гъба е направена от висококачествен хранителен материал.Силиконов скрубер не съдържа BPA и термостойок до 500 Е. Той е гъвкав, така че може да се търкаля, за почистване на ъгли и стъкло. ➡Без масло и изсъхва бързо : Тази силиконова гъба за съдове не се придържа към часовник!Колко масло каквото и да е беше изтрито, докато гъба промыта вода, масло незабавно се измива. ➡Сигурност : Можете спокойно да го използвате в своя комплект кухненски инструменти, тъй като четки на гъба меки и не царапаются.По-добре силиконова гъба за кухня. ➡Лесен за почистване : Силикон скрубер лесен за почистване.Просто се изплаква и се слага в миялна машина.На горния край на гъба има кука, която подвешивается и проветрено, бързо да изсъхне. ➡Широко приложение : Силикон кухненски гъби са предназначени за миене на съдове или зеленчуци.Можете да използвате тази силиконовата четка за миене на съдове чиния, купа, гърне, тенджера, плодове, зеленчуци, кола, вана и така нататък.Защо избрахте нашите Силиконови гъба за чинии?Нашият многофункционален набор от силиконови гъби за съдове, изработени от хранително-силикон, безопасен и екологично чист, гъвкав и дълготраен.За разлика от характеристиките на памучни салфетки, съдове за готвене, маслото изобщо не ще се придържаме към този силиконов губкам!Лесно премахване на остатъци от масло с топла вода и сапун.Освен това, силикон-здрав материал, като ще го нито опъвали, тя ще запази своята форма.Той е по-ефективен от обикновените вложки от стоманена вата.Вложки от стоманена вата много абразивны.Тези силиконови гъба - популярният кухненски инструмент.Кръст Бод Пакетът включва : 7 бр. силиконови Гъба за съдове + 1 бр. ключодържател.

Те също купуват с този продукт..