• Новинка
Happyyami 2 бр. Натурална Чул Лентата на Руло Плат на плавателни съдове Лента за различните Занаяти Селски Сватба на Коледно Парти за Опаковане на Подаръци Украса Снимк?
zoom_in

Happyyami 2 бр. Натурална Чул Лентата на Руло Плат на плавателни съдове Лента за различните Занаяти Селски Сватба на Коледно

BGN 8.14

Продукти
check Налично за поръчка

Лентата Чул Ролка Занаят Лента за различните Занаяти Сватба на Коледно Парти Декорация на дома Опаковъчна хартия за Декорация.Украсени с листа, по-изтънчен и нежен.Може да се използва за diy или подаръци САМ, да си проекти само по-красиви.Идеален аксесоар за уроци по рисуване, курсове ръчно изработени и други занаятчийски занимания.Той е подходящ за сватбени и коледни занаяти и бижута.Изработен от екологично чист материал, безопасен и практичен.Проекти Description Craft винаги качвам на нас, тъй като можете да направите със собствените си ръце любимите си спомени с помощта на различни предмети.Тази лента от чул-едно от най-идеалните бижута.Изработен от естествен и екологично чист материал, джутовая лента безопасно.подходяща за сватбена декорация или занаяти.Характеристики - Цвят : Както е показано на фигурата.- Материал : Юта.- Размер : прибл. 200 х 6 х 0,3 виж - Изработен от екологично чист материал, безопасен и практичен.- Украсена с листа, по-изящни и нежни.- Може да се използва за занаятите или подаръци САМ, да си проекти само по-красиви.- Идеален аксесоар за уроци по рисуване, курсове ръчно изработени и други занаятчийски дейности.- Той е подходящ за сватбени и коледа занаяти и украса.Пакет Including2 x руло зебло.

Те също купуват с този продукт..