• Новинка
OwXiX AirTag-Cases-Silicone-Protective-Holder for Apple AirTag ,Anti-Scratch Skin Cover Case for AirTag GPS with Ключодържател(2 Pack) (Бял)
zoom_in

OwXiX AirTag-Cases-Silicone-Protective-Holder for Apple AirTag ,Anti-Scratch Skin Cover Case for AirTag GPS with Ключодържател(2

BGN 28.48

Продукти
check Налично за поръчка

✅【, Предназначени за въздушни възглавници】Това най-новата шапка и дизайн са съвместими с airtag 2021. ✅【Олекотен дизайн】Когато вземат своите домашни любимци на разходка или на пазар,можете да видите на този калъф Airtag дори в тъмното,вече няма нужда да се притеснявате за загуба на домашен любимец.(Напомняне : "сиянието" функция трябва да получите достатъчно светлина, преди тя да може да бъде показана.). ✅【Висококачествени материали】е Изработен от мек силикон премиум-клас, за да защити своя Airtag от удар, падане и надраскване.Този защитен калъф може да се използва за ошейниках за кучета, поставяне на училище сумкам,кошелькам и всички предмети. ✅【Пълна защита】Защитете своя нежен Air Tag от унищожение,прах, когато сте го изпращате към чантата или домашно животно.Ние се фокусираме върху това, за да се осигури максимална защита от ежедневното износване и да се избегне случайно изплъзване Airtag. ✅【Кръст Бод Пакет съдържание】2 бр. от един и същи Airtag калъф (не включително Airtag).Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, без колебание.

Те също купуват с този продукт..