• Новинка
Homyl 4 бр. Сменяеми каишка за прахосмукачка серия All Generation - Осигурете по-добра защита за поддържане на вакуум в работно състояние
zoom_in

Homyl 4 бр. Сменяеми каишка за прахосмукачка серия All Generation - Осигурете по-добра защита за поддържане на вакуум

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

* За постигане на най-добри резултати ви препоръчваме да промени каишка на всеки 1-3 месеца при интензивна употреба и на всеки 6 месеца при нормална употреба. * Осигуряване на най-добрата възможна защита за поддържане на вакуум и шевна машина в работно състояние по всяко време. * Освен подмяна на ремъка ще улесни бутане прахосмукачка, защото веднага след като четка движи по-бързо, тя ще ви помогне да прокара я по ковровому корицата. * Ако сте подождете, докато колан се повреди, преди да го замени, може да забележите спад в производителността.Много хора свързват това със загуба на всмукване; всъщност това се дължи на факта, че на отпусната каишка не може оптимално да прилепва плътно към вашите зъби. * Един от най-бързите и най-скъпи начини за подобряване на производителността на вашия прахосмукачка-често се замени колани.Ако вашата прахосмукачка използва плоска или фрикционный колан, той постоянно ще се разтегне във времето.Описание : - Осигуряване на най-добрата защита за вашата прахосмукачка и шевна машина винаги са работили в добро състояние. - Един от най-бързите и най-скъпи начини за подобряване на производителността на вашия прахосмукачка-често се замени колани.Ако вашата прахосмукачка използва плоска или фрикционный колан, той постоянно ще се разтегне във времето. - Ако подождете, докато колан се повреди, преди да го замени, може да забележите спад в производителността.Много хора свързват това със загуба на всмукване; всъщност това се дължи на факта, че на отпусната каишка не може оптимално да прилепва плътно към вашите зъби . - Освен това, смяната на ремъка ще улесни бутане прахосмукачка, защото веднага след като четка движи по-бързо, тя ще ви помогне да прокара я по ковровому корицата. За най - добри резултати ви препоръчваме да промени каишка на всеки 1-3 месеца при интензивна употреба и на всеки 6 месеца при нормална употреба.Спецификация : - Материал : гума - Цвят : черен - Размер(Dia x TH) : 6cm x 1.6 cm/2.36 inch x 0.63 inch Package включва : 4 бр. колани за поколение Series Note : 1. Съвместим с всички поколения на серия.2. Моля, позволете 1-3 см разлики от ръчно измерване.Изберете всичко, което ви е необходимо, в нашия магазин.Вие ще имате приятно изживяване за пазаруване и да получите качествени продукти и услуги, съответстващи на политиката на компанията.

- Material:
Rubber
- Color:
Black
- Size(Dia x TH):
6cm x 1.6cm/2.36 inch x 0.63 inch
Package Includes:
4 pieces Belts for Generation Series :
1. Compatible with All Generation Series. :
2. Please allow 1-3cm differences due to manual measurement. :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Те също купуват с този продукт..