• Новинка
F Fityle Восъчни Перли за обезкосмяване, Безболезнено обезкосмяване, Твърди Восъчни Перли за Чувствителна Кожа на Лицето, Веждите, Восъчни Боб 1,05 унция с 5 Аппликатора?
zoom_in

F Fityle Восъчни Перли за обезкосмяване, Безболезнено обезкосмяване, Твърди Восъчни Перли за Чувствителна Кожа на Лицето,

BGN 7.19

Продукти
check Налично за поръчка

* Висока степен на гъвкавост за по-лесно отстраняване.Бързо се топи и чисто оттеглено. * Отлично сцепление със силни проявили своя инат косми. * Характеристики : Безболезнена, масивна восъчен боб , лесна за използване, епилация. * Елате с 5шт пръчка за косми в носа за удобство на употреба. * Натурални съставки, приятелски към кожата восък, липсата на химическо въздействие върху кожата.Ние продаваме продукт с добро качество и цена.Ние отдаваме голямо значение на всеки отзива на клиенти.Добре дошли, за да изберете и купите в нашия магазин.Описание : - Отлично сцепление със силни и проявили своя инат косми. - Характеристики на : Безболезнено, твърди на восък, на боб, лесен за използване, епилация. - Натурални съставки, приятелски към кожата восък, липсата на химическо въздействие върху кожата. - Висока гъвкавост за по-лесно отстраняване.Бързо се топи и чисто оттеглено. - Ела с 5шт пръчка за косми в носа за удобство на употреба.Спецификация : - Материал : восъчни боб - Размер на пръчици за косми в носа : Approx. 1.5x6.5cm/0.59x2.55inch Package включва : 5 бр. 1.Увийте стопено восъчни тялото около върха на пръчици за косми в носа.2 : Поставете пръчка, косата носа в ноздра.3 : Изчакайте около 30 секунди, когато восъчни тяло се втвърди, задръжте и двете страни на носа след като се охлади, извадете пръчка, косата носа на един дъх, опитайте се да не се колебаят, за да я изведе бързо.

Те също купуват с този продукт..