• Новинка
Кожена Раница за Мъже и Жени, Многоцелеви 14-инчов Лаптоп и Таблет Bookbag, Пътна Чанта За Компютър, Ретро Случайни Раница за училище и Офис (кафяв)
zoom_in

Кожена Раница за Мъже и Жени, Многоцелеви 14-инчов Лаптоп и Таблет Bookbag, Пътна Чанта За Компютър, Ретро Случайни Раница

BGN 47.56

Продукти
check Налично за поръчка

✅ ИСТИНСКА ЗДРАВА КОРОВЬЯ КОЖА - пълно зърно, не изкуствена или изкуствена, а естествена, красива, настъргани с масло и проблематичен.След време и употреба на кожата придобива красив и уникален модел, който ще покаже възраст и изящество.Изработена тънка изработка, той приложени му сила, способна да издържи целия износване. ✅ ПРОСТОРНА - Този голям раница е приблизителен (11,75 L x 5,5 W x 15 H инча)размер.Достатъчно голям, за да побере стоки от първа необходимост, като например лаптоп, записная е книга, една книга, i Pad, обяд, фотоапарат, бритвенное обзавеждане, дрехи или други необходими аксесоари. ✅ НЯКОЛКО СЛУЖБИ - този раницата е с голямо отделение, което предлага достатъчно място за съхранение на поредица от неща, като например преносими компютри, книги, камера и други важни неща, за употреба в продължение на целия ден удобно с 2 малки отделения и 1 джоб с цип вътре.Външни характеристики 1 джоб с цип с 4 слота за визитки, 2 слота за химикалки, мобилен джоб и 1 джоб за аксесоари с цип за малки аксесоари, като например зарядно устройство, ключове, чанта за носене и т.н. ✅ EAST TO-GO BAG - Този кожена раница изглежда стилен и класически.Чудесен моден раница за туризъм, къмпинг, за пътуване, училище, активен отдих, а също за работа, офиса, училището или на други дейности в закрити помещения.Той е подходящ за ученици и студенти, които носят преносими компютри, книги и други предмети от първа необходимост, както и кожена каишка на гърба може да се приложи към багажу на колела за обзавеждане на бизнес пътувания. ✅ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ - тази чанта през рамо могат да се носят като кожена раница, чанта за i Pad, чанти за лаптоп, кожена училищната чанта, раница, приключенска чанта, пътна чанта, чанта за колеж, и т.н. Класически подарък за жени-мъже, които имат всичко, 3-та годишнина (Кожена годишнина), Коледа, Ден на бащата, Ден на св. Валентин, Благодарност, рожден Ден и други поводи.

Те също купуват с този продукт..