• Новинка
Smart-часовници, Xner Фитнес Тракер Часовници 30 Дни В Режим на готовност, Крачкомер Тракер Активност 1.6 HD 2.5 D Стъкло капацитивен Сензорен Екран за Жени, Мъже Съвместимос?
zoom_in

Smart-часовници, Xner Фитнес Тракер Часовници 30 Дни В Режим на готовност, Крачкомер Тракер Активност 1.6 HD 2.5 D Стъкло

BGN 31.99

Продукти
check Налично за поръчка

[Повече възможности стил]1.6"/33 мм 2.5 D стъклен сензорен екран, покрит с рамка от алуминиева сплав, този елегантен и лек в чорап, но здрав и устойчив на надраскване.Смарт часовници съдържат 5 скали, лесно достъпни за избор, а също така и още 120 скали в приложението. [Вашият личен асистент] да Получават уведомления за осъществяване на повиквания, SMS и съобщения, приложения, дистанционно управление на музика и камери, напомняне за седнало положение, будилник, хронометър, отхвърляне на повикване,прогноза за времето, регулиране на яркостта, режим за спестяване на енергия и други функции, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.( Разстояние Bluetooth 8-10 метра). [Life and Fitness Companion] Фитнес тракер 8 спортни режими(ходене, бягане, каране на колело, скачане на въже, бадминтон, плуване, баскетбол, футбол) се записват вашите действия в рамките на деня, включително и стъпки, разстояние, калории и дихателен тренажор. [Пазител на здравето си] Когато ви се спи, тя може да записва вашето състояние на съня (дълбок сън, плитък сън, събуждане) .Молим ви научни препоръки, въз основа на честотата на сърдечните съкращения и като на сън, за да помогне да станат по-здрави.Можете да видите обобщена информация за статуса на заявлението. [Надмине вашите очаквания] Xner smart Watch е съвместим с повечето смартфони, i OS 9.0 и Android 5.0 или по-висока и отнема само 2 часа за зареждане на батерията и до 7-10 дни за използване на или 30 дни в режим на готовност.

Те също купуват с този продукт..