• Новинка
Thermal Food Box, Vent Thermal Design Lunch Box Food Containers Silicone Sealing Design for Family for Camping Travel(Single layer, 304 thick section (Nordic powder))
zoom_in

Thermal Food Box, Vent Thermal Design Lunch Box Food Containers Silicone Sealing Design for Family for Camping Travel(Single

BGN 11.67

Продукти
check Налично за поръчка

【304 ВЪТРЕШЕН КОНТЕЙНЕР】Обяд кутии, вътрешен контейнер използва висококачествени нержавеющую стомана 304 с високо огледално полирани, лесен за почистване. 【ЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА】Арочная дръжка с ергономичен дизайн, по-удобен и лесен переноске, може да бъде вдавлена в пакет, когато не се използва, елегантен дизайн, не заема място. 【За ЗАПЕЧАТЫВАНИИ】Горната част на кутията за закуска има запечатване с добър ефект запечатване на дъното не запечатване, течността може да изтече, не може да бъде изпълнен супа. 【ДИЗАЙН отдушник】Изолиран обяд-бокс, на принципа на плочи с високо налягане, пресоване на отдушник може да отвори кутията, отвори горния отдушник, преди да отворите капака, лесен за отстраняване и почистване. 【СИЛИКОНОВ УПЛЪТНИТЕЛЕН ДИЗАЙН】Вътрешен о-пръстен, утолщенное и разширено, и в съчетание с пластмаса като цяло, не е лесно отвалиться, добро уплътнение и ефект за запазване на топлината.Функция : 1. 304 Вътрешен контейнер : Вътрешен контейнер използва висококачествени нержавеющую стомана 304 с високо огледално полирани, лесен за почистване.2. Конструкция запечатване на силикон : Вътрешен о-пръстен, утолщенное и разширено, и в съчетание с пластмаса като цяло, не е лесно да падне, добро запечатване и въздействие за опазване на топлина.3. Конструкция нулиране : Принципът на плочи с високо налягане, натискане отменя може поле, разкриване на най-горния отменя преди разкриване на капака, който може лесно отстранени и почистен.4. Плътен капак : От двете страни на обяд-бокс такива защитни катарами, които могат лесно да се затегне натискане, и не е нужно да се притеснявате за това, че на обяд - бокс ще бъде отслабена.Конструкция къса прави с капак и корпус кутии, затворени и безопасни за носене.5. Ергономична дръжка : Арочная дръжка с ергономичен дизайн, по-удобен и лесен переноске, може да бъде вдавлена в пакет, когато не се използва, елегантен дизайн, не заема място.Спецификация : Тип елемент : Топлинна обяд-боксматериал : 304 Неръждаема стальприменение : за дома, училището, офиса, на открито и т.н., Форма : кръгла Функция за запазване на топлината : Support Microwave : не е на разположение Ефект на спестяване на топлинна енергия : около 1 час на стайна температура 25℃ околната среда Списък на пакетите : 1 x топлинна обяд-бокс Забележка : 1. Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Item Type:
Thermal Lunch Box
Material:
304 Stainless Steel
Application:
For Home, School, Office, Outdoor, Etc.
Shape:
Round
Heat Preservation Function:
Support
Microwave:
Not Available
Heat Preservation Effect:
About 1 Hour At Room Temperature 25℃ Environment
Package List:
1 x Thermal Lunch Box :
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..