• Новинка
Професионална Електрическа Пила За Нокти Бормашина Ноктите Инструмент за Педикюр Преносим Машина Комплект Пръст на Краката Дизайн Нокти, Акрил Грижа За Ноктите П?
zoom_in

Професионална Електрическа Пила За Нокти Бормашина Ноктите Инструмент за Педикюр Преносим Машина Комплект Пръст на Краката

BGN 11.99

Продукти
check Налично за поръчка

Многофункционалност : резба, Гравиране, маршрутизация, Шлифоване, Заточване, Шлифоване, Полиране, Пробиване и много други.Това е набор от инструменти за маникюр 110 В, който се използва за изрязване на ноктите и прави ноктите по-красиви.Начин на употреба е даден на снимката по-горе.моля, в съответствие с метода на използване на продукта.Моля, почистване на тялото с мека кърпа, никога не използвайте за почистване разтворители или почистващи препарати адаптер 10 Век Променлива скорост от 3000-20000 об. / мин. Двойни лагери Дизайн с Двойна изолация Лесна употреба във всяко положение Приема всички аксесоари за въртящи се инструменти Лек дизайн за прецизна работа.Размер на пътуване; Подходящ за професионално маникюрного салон, спа-салони или лична употреба.Операция : 1.Този инструмент е предназначен за резбар, гравиране, съкрушителен, полиране и заточване, шлифоване, полиране, пробиване и много други. 2. Преди да изтеглите извадете инструмента от електрическата мрежа. 3. Натиснете бутона за блокиране на вала, завийте цанговую гайка обратно на часовниковата стрелка (но не изваждайте орех), поставете длето и здраво затегнете цангу по посока на часовниковата стрелка.Но избягвайте прекомерното затягане на цанговой ядки в случай на повреда на един орех. 4. Плъзнете бутона за включване/изключване,за да намерите необходимата скорост в диапазона 3000-13 000 об / мин. Плъзнете бутона за черна точка за пълно спиране. 5. Когато сте готови, извадете инструмента, извадете длето и районите, определени в сухо място.Правила на техника за безопасност : 1. Винаги изключвайте инструмента от мрежата, когато промените аксесоар/цангу или завършване на работа с машината. 2. Не натискайте бутона за блокиране на вала по време на работа инструмент. 3. Никога не използвайте повредени бита. 4. Машината не е водоустойчив.Моля, стойте далеч от водата.Ако машината ще падне във вода, незабавно изключете го от мрежата и не я докосвайте вода. 5. Не докосвайте долоту или цанге след употребата му, тъй като длето и цанга твърде горещи, за да можете да ги пипне с голи ръце. 6. Да Не се допуска попадане на прах в очите и белите дробове с помощта на защитни очила или респиратор. 7. Когато инструментът не се използва, трябва да се съхранява на сухо място и в място, недостъпно за деца.Съдържание на пакета : 1 х Електрическа брава-Форма на ноктите Бормашина 1 x ac адаптер (САЩ стандарт) 6 x бита Акрил UV-ГЕЛ.

Те също купуват с този продукт..