• Новинка
Ljyutihgzjd нокторезачки, Възрастни нокторезачки/Пластмаса, Неръждаема Стомана Син и червен Ножица За нокти 53 см нокторезачки Детски маникюр, Определени Анти-splash (цвят :
zoom_in

Ljyutihgzjd нокторезачки, Възрастни нокторезачки/Пластмаса, Неръждаема Стомана Син и червен Ножица За нокти 53 см нокторезачки

BGN 17.20

Продукти
check Налично за поръчка

▲Набор от машинки за подстригване на ноктите - набор от машинки за подстригване на ноктите, съдържа нокторезачки и нокти, малка пишеща машина за рязане на ноктите с извит край, за да отговарят на ногтю пръста, и по-голяма пишеща машина за рязане на нокти с остър ръб за дебели нокти. ❤Заоблен завършек-добре се съчетава с дъга режещ пръст. ❤Дебел материал, който не се страхува от падане. ❤Нокторезачки детски маникюр, определени анти-скок. ▲Ергономичен дизайн - маникюр никога не е проблем с нашите ергономичен дизайн кусачками за нокти.Дръжката е малко по-дълъг, за да осигури комфорт при косене нокти.На лоста, се доставят с правилните захватами, които позволяват да се избегне неравномерно порязвания и изискват по-малко усилия за управление на кусачками. ▲Остър нож - стригане ще направят ноктите са подрязани и добре поддържан, с остър и точен острие cutting edge не порвет и не разделят на ноктите.Детски нокторезачки, детски нокторезачки, детски нокторезачки, детски маникюр, определени скок.

Те също купуват с този продукт..