• Новинка
Rosvola Сливная Фуния, Силиконова Гъвкава Употреба Плоча Масло Гъвкава Дренажна Инструмент за Механично за Кораб за Авточасти за самолет(зелен)
zoom_in

Rosvola Сливная Фуния, Силиконова Гъвкава Употреба Плоча Масло Гъвкава Дренажна Инструмент за Механично за Кораб за Авточасти

BGN 16.79

Продукти
check Налично за поръчка

Въведение : Това е силиконова гъвкава употреба плоча масло, дренаж и канализационное масло, ръководство инструмент масло, произволна форма на фуния и сгъваема употреба плоча масло.Не класирана на място : Тази сгъваема фуния малък размер, не заема място и лесно се пренася.Повторно използване на няколко пъти : Форма и създаване на добра индивидуална фуния, която можете да използвате отново хиляди пъти.Сфера на приложение : Това е маслен дефлектор, който може да се използва в областта на машиностроенето, автозапчастях, кораби и самолети.Гъвкава гънка : Фуния маслен филтър може да бъде гъвкаво да се прибират във всякаква форма, както ъгъл на наклон и могат да се променят.Функция : 1. Въведение : Това е силиконова гъвкава употреба плоча масло, дренаж и канализационное масло, ръководство инструмент масло, произволна форма на фуния и сгъваема употреба плоча масло.2. Гъвкава книжарници : Фуния маслен филтър може да бъде гъвкаво да се прибират във всякаква форма, както ъгъл на наклон и могат да се променят.3. Сфера на приложение : Това е маслен дефлектор, който може да се използва в областта на машиностроенето, автозапчастях, кораби и самолети.4. Не заема космоса : Тази сгъване на фуния е малка по размер, не заема пространството и е лесен за носене.5. Отново използвайте множество времена : Формирайте и изграждане на добра подгонянную фуния, която може да се използва отново хиляди пъти.Параметри : Тип на продукта : Сливная фуния за масло Размер на режещия инструмент : голям (дължина) Около 50x20 см / 20x8 инча(ръчно измерване, има грешка)Област на приложение : Машиностроене, резервни части, кораби, самолети Осъществяване списък : 2 x употреба плоча за масло.

Item Type:
Oil Draining Funnel Tool
Size:
Large (Length) Approx. 50 x 20cm / 20 x 8in(Manual measurement, there is an error)
Scope of Application:
Machinery, Auto Parts, Ships, Airplanes
Package List:
2 x Oil Guide Plate :

Те също купуват с този продукт..