• Новинка
Рафтове за съхранение на Рафтове Домашен Офис Правоъгълен Триъгълник Iron Тенис на Стелажи За съхранение на Растения Багажник (цвят : черен)
zoom_in

Рафтове за съхранение на Рафтове Домашен Офис Правоъгълен Триъгълник Iron Тенис на Стелажи За съхранение на Растения Багажник

BGN 18.57

Продукти
check Налично за поръчка

1. ПРОСТА И ЗДРАВА конструкция.Здрав и дълъг живот, тъй като той е изработен от усилени железопътни кабели. 2. Пазете много и различни теми (като например хартия, химикалки, тефтери, снимки), за да максимално да се увеличи работното пространство и да се задържат офис в чисти и спретнати. 3. Поставете върху нея няколко растения, за да озарява вашия ден и да вдигне настроението на вашата работа и живот. 4. Може да го окачите навсякъде в стената, че могат да играят определена роля и да отразява темперамент на притежателя. 5. ЛЕКОТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ.Лесно транспортиране от работното място на друго благодарение на тяхната светлина тегло.Рафтове за съхранение на всички всячины лесно се прикрепя към вертикални повърхности без инструменти и винтове и запазва стени живи и здрави.Разработен в стил "всичко в едно", той е идеален за почистване без разглобяване.Спецификация : Цвят : Черен/бял/сребрист Материал : Iron Shape : Triangle Style : Modern Occasion : Home, Office Size : 40.5x28x28 CM/15.9x11x11in Features : 1. ПРОСТА И здрава конструкция.Здрав и дълъг живот, тъй като той е изработен от подсилена желязна тел.2. ЛЕКОТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ.Лесно транспортиране от работното място на друго благодарение на тяхната светлина тегло.Рафтове за съхранение на всички всячины лесно се прикрепя към вертикални повърхности без инструменти и винтове и запазва стени живи и здрави.Проектиран с всичко в един стил, идеален за почистване без разглобяване му.3. Мултиплен цел.1) да се запази много и различни теми (като например хартия, химикалки, тефтери, снимки), за да увеличи работното пространство и да се задържат офис чист и добре организирани.2) Поставете върху нея няколко растения, за да озарява вашия ден и да вдигне настроението на вашата работа и живот.3) Е подходящ за вътрешна и външна употреба, добавяне на малко удоволствие в живота си.Пратката включва : 1 х Ъглова полк.

Color:
Black/White/Silver
Material:
Iron
Shape:
Triangle
Style:
Modern
Occasion:
Home, Office
Size:
40.5x28x28CM/15.9x11x11in
Features:
1. SIMPLE & SOLID DESIGN. Durable and long service life as it is constructed out of reinforced iron wires. :
2. EASY TO USE. Easy transport from workplace to another because of its lightweight. Sundries storage rack effortlessly to vertical surfaces without any tools and screws and maintain the partition panels intact. Designed with all-in-one style, perfect for cleaning without dismantling it. :
3. MULTIPLE PURPOSE. :
1) Store many different items (such as paper, pens, notebooks, photos) to maximize the workspace and keep the office clean and organized. :
2) Put some plants on it to brighten up your day and cheer up your work life. :
3) Ideal for indoor and outdoor, adding some fun to your life. :
Package Included:
1 x Corner Shelf :

Те също купуват с този продукт..