• Новинка
HEYUANPIUS Relax Eye Pillow, Билкова възглавница за очите Лавандуловата маска за очи Медитацията успокоява нервите, помага да спи Касия Очна възглавница Женската красота очн?
zoom_in

HEYUANPIUS Relax Eye Pillow, Билкова възглавница за очите Лавандуловата маска за очи Медитацията успокоява нервите, помага

BGN 26.40

Продукти
check Налично за поръчка

Сверхлегкая възглавница леко пада върху очните ябълки.Отпуснете напрежението и натиска по-малко от една унция. Блокируйте светлина и отвличане на вниманието и потопете се в блажено състояние.Углубляйте своите медитативни практики. Компактен, лек переноска-навсякъде.Намерете освобождаване от тревожност и трескав сън, където и да сте пътували. Помогнете на децата си и на бебетата да развиват навици за сън и тихо време!. Помага да се отпуснете и да си починете, без досадни флуоресцентни лампи, електронни или от слънчева светлина, се събуди отпочинал след сън, на пътуване и медитация.Възглавница плат : сатен Материал : семена от лавандула, семена от касия размери на продукта : 24*11 см (ръчно измерване, има отклонения от 1-2 см)Тегло на продукта : около 240 грама Функция на продукта : облекчава умората на очите, стабилизира настроението и помага да се спи.Продукти включват : 1 x Билкова възглавница за очите.

Те също купуват с този продукт..