• Новинка
209925 Директни фабрика ремонтни комплекти за търговия на Едро търговия на Дребно Батерия делото за Galaxy S8+ / G955(черен) телефон Резервни части (Цвят : злато)
zoom_in

209925 Директни фабрика ремонтни комплекти за търговия на Едро търговия на Дребно Батерия делото за Galaxy S8+ / G955(черен)

BGN 72.48

Продукти
check Налично за поръчка

Щом пратката пристигна,моля,проверете първо дали пратката е в добро състояние, и след това отворете си.Всички резервни части на смартфон 100% тествани един по един,преди да изпратите, моля, пробвайте отново го, преди да инсталирате.Ако имате някакви въпроси ,моля не се колебайте да се свържете с нас след получаване.Ако откриете някакъв проблем по време на изпитването, моля, изпратете ни снимка, за да потвърдите.Ние ще ви дадем няколко съвета.Делото на отделението за батерията на Galaxy S8+ / G955(черен).Мобилен телефон accessories Mobile телефон accessories High quality smartphone repair accessories Replacement parts for front broken one1. Висококачествена делото замяна за Samsung Galaxy S8+ / G955. 2. Замяна на счупена или неработоспособную задния капак на корпуса на нова. 3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите. 4. Препоръчваме професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.

Те също купуват с този продукт..