• Новинка
Кошарката ANGELBLISS, Много Голяма Площадка за вашето Дете, Легла за Деца, Център за детска безопасност, Здрав Кошарката със защита от падане, Закрит и открит Манеж за де?
zoom_in

Кошарката ANGELBLISS, Много Голяма Площадка за вашето Дете, Легла за Деца, Център за детска безопасност, Здрав Кошарката

BGN 135.99

Продукти
check Налично за поръчка

????ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПАТЕНТ на модула дизайн : Проектиран с прости!Лесно се инсталира и се отстранява в рамките на няколко секунди без никакви инструменти, не се изисква).Усъвършенстване на изключителна заявка за патент защелкивающаяся конструкция прави демонтаж по-удобно.Моля, внимателно прочетете инструкциите за инсталиране, преди да продължите(обърнете внимание : на дъното не работи и трябва да си купите поролоновую възглавница). ????СПОКОЙСТВИЕ ЗА РОДИТЕЛИТЕ : кошарката ANGELBLISS използва сигурна прозрачна мрежа, която ви позволява да видите детето си, а детето да ви видя!И с плат Оксфорд за криптиране 300 D, залепва за сигурност на солидна стоманена тръба, основание нещастници 4 TPR засилват стабилност, и вие, и вашето бебе ще се насладите на огромен комфорт всеки път, когато използвате своя покрита/открита детска площадка. ❤️ВРЕМЕ се ИГРАЕ : Когато непрекъснато следи вашето дете ще бъде много трудно, когато имате хиляда други неща, кошарката ANGELBLISS превръща всяко място в безопасно място за игра и взаимодействие по всяко време, за да се даде на бебето чувство на сигурност. нека детето се радва на играта навсякъде!държите детето си далеч от вреда, както и мама може да освободи ръцете си, за да правят свой собствен избор(моля, имайте предвид, че топки в арена не са включени в продукта. _BOS_. ????ГОЛЯМ И просторен с 71x 59x 27 в голям размер! (Размерът се отнася до вътрешния диаметър на едно пътуване легло), Много голям кошарката може да побере много място за играчки, височина на оградата позволява на вашето бебе да пълзи, да се изправя, игра, сън и направи всичко, което детето ви иска и не се чувства в клетката!вашето дете ще бъде доволен от новата си площадка, на територията на вътре двор гъмжи за тях, за да проучи наоколо. ❤️ ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ : Износоустойчива оксфордския материал за лесно почистване, устойчив на разкъсване, нескользящий, дишаща, быстросохнущий, катионный материал.просто избършете с влажна кърпа и сапун, за да го запазите свеж и гигиеничным с ръчно измиване (Подпис до снимката на продукта в натура стрелба, защото се дължи на светлината, на ъгъла, на друг език и други причини за цветове, моля, приемете).Цвят : сив | Размер : X-Large (опаковка 1) Когато трябва да се направи някаква работа в къщи или в двора, не винаги има гледачка или вашия съпруг, за да се грижи за детето си, докато правите това.В това време ще ви трябва нещо, което спокойно може да поставите вашето бебе, което осигурява добра видимост и осигурява сигурността на бебето по време на работа.Това е точно това, което можете да получите с детски манежем Angelbliss.Направете живота си по-лесно и по-безопасно с детето до и поръчайте преносими легла Angelbliss за децата днес, като щракнете сега.

Те също купуват с този продукт..